Home » Лична драма » Доведеният син на Ламбо със сълзи на очи сподели как си е отишъл актьорът
Доведеният син на Ламбо със сълзи на очи

Доведеният син на Ламбо със сълзи на очи сподели как си е отишъл актьорът

„Откакто започна да преподава в НАТФИЗ, му казват „мастър“, което много мразя. Думата означава и „господар“, а той е учител. Аз му казвам „бос“ след филма „Кръстника“.

Това каза доведеният син на Стефан Данаилов – операторът Росен Цанков, научи vesti365.

„За мен има два вида хора на света – Стефан Данаилов и всички останали. Той ме е научил на всичко. Това, за което се сещам веднага е: „Никога не сядай на една маса, на която не можеш да платиш цялата сметка“. Казвал ми е да работя здраво до 35 години, а после да мисля за пари“, разказва Цанков.

Той споделя, че именно Стефан Данаилов му е помогнал да оцелее, когато се е разболял тежко.

Доведеният син на Ламбо със сълзи на очи

„Оказа се, че трябва да се намери едно лекарство. Това беше в много тежък период за него, когато по улиците го псуваха и го наричаха „червен боклук“. Той отиде, тропна на една врата и каза, че синът му умира и трябва да намери това лекарство. Изпратиха специален самолет за четири флакончета от това лекарство. Той ми спаси живота“, допълва Цанков.

„Единственото бащинско държание, което е имал към мен, е било когато се напих и повърнах в куфара си, а той дойде и ми заби шамар. През останалото време се е държал приятелски и е уважавал факта, че баща ми е Вили Цанков. Все пак живееха заедно“, каза още той.

„В началото на рака той пушеше и пиеше. Аз му казвах: „Бос, ти тоя рак го караш като хрема“, продължи Цанков, като допълни, че според него Данаилов си е отишъл щастлив от този свят.

„Не успях да му кажа „сбогом“. Но ако сега имам възможност, ще му кажа само една дума и тя е… „бос“, завърши той, козирувайки с насълзени очи пред камерата.

Блиц

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук