Home » Свят » Клиенти подариха кола на сервитьорка, която всеки ден върви 22 километра до работата си
Клиенти подариха кола на сервитьорка която всеки ден върви 22 километра до работата си

Клиенти подариха кола на сервитьорка, която всеки ден върви 22 километра до работата си

Сервитьорката Адриана Едуардс, която всеки ден изминава пеша 22 километра до работното си място си в градчето Дени, Тексас, получи като подарък автомобил от непознат клиенти, пише Daily Mail.

Мъж и жена, на които тя сервирала закуска, случайно разбрали, че младата сервитьорка всеки ден прави 5-часови преходи, за да стигне до работата си. След като приключила с храненето, двойката, които желаят да останат аноними, платила сметката и си тръгнала. След няколко часа обаче се върнали отново, но с автомобил “Нисан”.

Когато Адриана Едуардс стигнала до работа във вторник сутринта, там вече я очаквала чисто новата ѝ кола. Автомобилът ще спести на младата жена дълги часове в изморително ходене. Сега любезната сервитьорка ще може да стига до работа само за 30 минути.

Придобивката ще помогне на Адриана и да завърши образованието си.  

„Все още имам чувството, че сънувам. На всеки два часа поглеждам през прозореца, за да видя дали отвън все още има кола.”

Щедрите клиенти са щастливи, че са успели да помогнат на сервитьорката, но не искат нищо в замяна. „Тя се разплака и беше толкова развълнувана от случилото се“, споделя жената, подарила колата.

„Когато видя някой в ​​нужда, винаги съм готова да помогна и да направя всичко по силите си. Надявам се един ден, когато съм достатъчно финансово стабилна, да мога да помогна на друг човек в нужда” , коментира Адриана.


Източник: Господари на ефира

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук