Home » Жълто » Къци Вапцаров се връща в телевизията: Би работил със Слави Трифонов
Къци Вапцаров се връща в телевизията

Къци Вапцаров се връща в телевизията: Би работил със Слави Трифонов

Къци Вапцаров би работил със Слави Трифонов, научи  vesti365.

Къци Вапцаров иска да се върне в телевизията. Той дори кандидатства за директор на БНТ, но СЕМ го дисквалифицира. Конкурсът спечели Емил Кошлуков. „Нямам впечатления от Емил Кошлуков. Мен не съм и очаквал да ме изберат за шеф, макар да се бях подготвил сериозно за конкурса“, споделя Къци.

„Ако все пак бях станал генерален директор, най-правилните решения щяха да се търсят посредством обсъждане с професионалисти. Ръководният пост дава възможност да подредиш нещата, дава властта да извършиш промяна към по-добро, да оптимизираш връзката между лицата на телевизията и зрителите, да предложиш нови предавания, качествена опаковка, стойностни филми и сериали, музика от талантливи момчета и момичета, интересни теми и забавни моменти“, допълва още Къци какви планове е имал, ако е бил избран за шеф на БНТ.

Той споделя също, че би се завърнал в някоя от телевизиите със забавно предаване, ако му предложат. А идеи за предавания не му липсват. Къци е готов да приеме, ако от националната телевизия му предложат да направи развлекателно шоу или комедиен сериал.

„Да, с най-голяма радост ще приема. Имам даже много готини идеи. Постоянно кандидатствам с най-различни проекти за предавания. Зареден съм с енергия, любов и желание да правя нещо хубаво за зрителите“, казва Вапцаров, пише „Уикенд“.

Къци споделя също, че не е гледал телевизията на Слави Трифонов, но му желае успех. „Повече телевизии, повече работа за нас. Конкуренцията е нещо изключително градивно и полезно“, казва той.

Къци е категоричен, че никога не се е сърдил на Слави и че много уважава екипа му.

„Не съм бил сърдит. Уважавам екипа му. С музикантите от „Ку-ку бенд“ сме приятели, страхотни са. А дали ще приема предложение от Слави? Нека първо го отправи, пък после ще го мисля. На този етап какво повече да коментирам?“, категоричен е Къци.

razkritia.com

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук