Home » Жълто » Мариан Бачев завъртя огромна дупара, върви и се чеше отзад
Мариан Бачев завъртя огромна дупара

Мариан Бачев завъртя огромна дупара, върви и се чеше отзад

Мариан Бачев май има проблеми с метаболизма си в последно време, научи vesti365.

43-годишният артист вече не може да се похвали със стройна фигура, тялото му се е деформирало драстично в корема и задника, видя HotArena.

Комикът на Слави е качил десетина килограма, пуснал е любовни дръжки на талията, шкембакът му е щръкнал напред, а дупето му е с размерите на тава за вита баница. Сега той няма нужда да слага подплънки под дрехите си, когато му се налага да играе дебелаци на сцена или пред камера.

Наднорменото си тегло Бачев демонстрира онзи ден в идеалния център на София. Талантливият актьор разходи тлъстинките си по ул. „Раковски”, в района на която са разположени доста столични театри. Звездата на „7/8 тв” стъпваше тежко-тежко, стискайки кафе, телефон и ключове в лявата си ръка. Крайната цел на прехода му беше салонът на „Сълза и смях”.

Дясната ръка на Мариан също беше заета, видяха през „далекобойните” си обективи папараците на „Уикенд”. Петте си пръста комикът бе заврял в дънковия си панталон, откъм задната му страна. С върха на ноктите Бачев почесваше настървено бузите на „Б”-страната си, без да се притеснява, че така прави изключително лошо впечатление на околните.

Ден по-късно ошишкалият се артист отново попадна във фокуса на фотографите ни. Метнал препълнена раница на гръб, той отиде до банкомата зад Народния театър, за да си изтегли 50 лв. в брой. Стигнал до устройството за банкноти, Мариан покри с длан бутоните му, та да не се види какъв ПИН-код въвежда. А за по-сигурно наведе и тялото си напред – така съвсем скри цифрите от нежелани погледи.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук