Home » Жълто » Мира Добрева слиза от екран: Вижте с какво ще се занимава
Мира Добрева слиза от екран

Мира Добрева слиза от екран: Вижте с какво ще се занимава

Мира Добрева остава зад кадър, научи  vesti365.

Мира Добрева слиза от малкия екран след седмица. Предаването на тв звездата „Отблизо“ ще е с нови водещи от 8-ми декември. В неделното тв студио занапред ще се подвизават Боряна Граматикова и журналист, когото титулярката определя като „млад и красив колега“.

Самата Мира Добрева също потвърждава рокадата пред репортер на вестник „Уикенд“. „Да, истина е, че ще мина предимно зад кадър. От доста време искам да се откажа от воденето и да се занимавам само с филми, с документалистика. Ръководството не беше съгласно да се оттегля, но след много разговори по темата успях да убедя началниците да дадем шанс за изява на други лица.

Аз ще продължа да съм стожер, продуцент и автор на значимите рубрики в „Отблизо“, сподели знаменитата златоградчанка и съпруга на режисьора Жоро Торнев, пише „Уикенд“. Предването на Мира Добрева е сред рубриките с най-висок рейтинг в ефира на националната медия. То от години има стабилна аудитория, която нараства с всеки изминал сезон на предаването.

Въпреки добрите резултати обаче, Мира е категорична, че вече не желае да е основна водеща. Добрева работи и върху няколко други значими проекта, на които иска да обърне по-голямо внимание.

Преди една година Мира Добрева бе сред звездите в на „ВИП Брадър“. Там стана ясно, че тя има криза в отношенията в мъжа си. Но двамата успяха да изгладят противоречията помежду си и до днес за заедно.

След края на риалити шоуто Добрева получи покана да направи свое собствено предаване в Нова телевизия. Тя обаче категорично я отхвърли и избра да остане в БНТ.

Сега обаче Мира иска да остане зад кадър и да даде шанс на нови лица, които да се изявят на нейното място и да покажат какво могат. Добрева ще продължи да бъде стожер на значимите рубрики в предаването „Отблизо“.

 razkritia.com

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук