Home » България » Топ астроложката Алена със съдбоносно съобщение за декември
Алена със съдбоносно съобщение за декември

Топ астроложката Алена със съдбоносно съобщение за декември

Декември е месец на смелост, доверие, личностно развитие, нови пътища и нови хора, припомня vesti365.

Това е месецът, в който Вселената ни предлага възможността да напуснем зоната си на комфорт и да следваме мечтите си.

Ето съобщение от Вселената за вас според знака, в който сте родени:

Овен – насочете вниманието си към личния си живот и ми кажете как се чувствате. Отидете до човека, с когото искате да бъдете, и поговорете какво ви е на сърцето. Направете първата стъпка и ще видите как всичко ще работи за вас.

Телец – Вярвайте, че всичко ще бъде наред. Доверете се на себе си. Продължавайте към мечтите си. Ти си по-близо до успеха, отколкото си мислиш. Сега просто трябва да сте търпеливи.

Близнаци – време е да затворите вратата на миналото. Декември ви предлага възможността да простите на хората, които са ви обидили, да се примирите с всичко случило се и да продължите през живота. През този месец започва нова страница и нова глава.

Рак – декември е може би най-добрият месец в годината за вас. Това е месецът, когато чувствате, че работата ви не е била напразна и че всички усилия, положени напоследък, започнаха да дават плод. Бъдете горди със себе си!

Лъв – За вас е важно да сключите мир не само с хора, които са ви обидили, но и с тези, които сте обидили. Извинете се и разрешете проблемите, в които се намирате в момента.

Дева – доверете се на себе си. Направете промяната, от която се страхувате. Без значение какво казват другите, важно е да сте щастливи. И ако искате да продължите по този път … какво чакате?

Везни – научете се да живеете в настоящето. Научете се да бъдете благодарни за всичко, което вече сте направили. Научете се да вярвате в себе си. Научете се да обичате и приемате хората около вас за това, което са.

Скорпион – трябва да преодолеете най-големия си страх. Дойде време за придобиване на крила и най-важното – дойде време да се научим как да летим. Това е наистина специално време за вас.

Стрелец – позволете си да се ръководите от интуицията. Дори ако хората около вас ви дават добри съвети и ви казват какво да правите, този път се опитайте да обърнете специално внимание на душата си. Най-добре знае от какво се нуждаете, за да бъдете истински щастливи.

Козирог – научете се на грешки. Важно е сега да не се забивате в края на пътя, да приемете случилото се и да превърнете тази ситуация във възможност да научите урока си и да продължите напред.

Водолей – излезте от зоната си на комфорт и направете каквото искате. Достигнете целите си, борете се за това, което искате. Покажете, че имате смелостта да направите всичко възможно, за да сбъднете мечтите си.

Риби – обичайте всичко около себе си. Обичайте хората около себе си такива, каквито са, обичайте всеки ден, защото това е дар на Вселената, обичайте всеки момент. И най-важното – обичайте себе си, защото сте уникални.

 

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук