Home » Хороскоп » Днес е 1-ви лунен ден: дайте прошка и намислете какво искате да ви се случи занапред
Днес е 1-ви лунен ден: дайте прошка и намислете какво искате да ви се случи занапред

Днес е 1-ви лунен ден: дайте прошка и намислете какво искате да ви се случи занапред

От това как преминава този ден зависи и развитието на събитията в предстоящия лунен месец.

Първи лунен ден бележи началото на лунния месец, затова и в астрологията се възприема се като фундамент за всичко, което предстои да се случи.

От това как преминава този ден зависи и развитието на събитията в предстоящия лунен месец. За това денят е подходящ най-вече за планиране и анализ на действия и събития, които желаете да се случат занапред.

В този лунен ден е хубаво да помечтаем за това как искаме да мине лунния месец и то практично, а не абстрактно. За да не останат мечтите ни безплодни, мислените образи е необходимо да бъдат колкото може по-конкретни и подробни.

В първи лунен ден не бързайте непременно да стартирате нов бизнес, проекти или идеи. Препоръчително е да оставите всяко нещо да върви по своя път и следва естествения си ход.

Изключително важно е днес да останем спокойни и добронамерени, тъй като всяко нещо, започнато със затруднения в първи лунен ден, няма да се реши в рамките на месеца, а напротив – забавя се.

Занимавайте се само с познати и рутинни действия, в които не е необходимо да се вземат важни решения и да се правят промени.

В първи лунен ден би било хубаво да си останете у дома, а в случай, че нямате такава възможност, би било хубаво да проявите максимална търпимост към околните и да не вземате присърце делата и думите им спрямо вас.

Запазете чувството за хумор в рамките на здравословното и не прекалявайте с иронията, сарказма и цинизмите. Опитайте да балансирате мислите си и да пропускате негативните покрай ушите си, освобождавайки ги в полза на собственото си благо.

Помнете, че всичко което мислите и изричате се запечатва и оказва влияние не само върху този лунен ден и месец, а също така и за следващите.

Първи лунен ден е идеален за даване и получаване на прошка. Днес тя се дава и получава по-лесно отколкото в останалото време от лунния месец. Смята се, че поисканата и дадената прошка в този лунен ден помага за положителен изход на житейските събития.

Денят е благоприятен за контакт с природата. Ако имате възможност, излезте от големия град и бъдете близо до нея. В противен случай, може поне да се разходите боси по тревата или снега, ако имате нужния имунитет, разбира се.

Източник: flagman

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук