Home » Жълто » Едва ли някой предполага, че това е станало с Рачков и Мария
това е станало с Рачков и Мария

Едва ли някой предполага, че това е станало с Рачков и Мария

Никой не знае, че това е станало с Рачков и Мария, разбра vesti365.

По стара традиция и поредният избор на Мис България премина със скандали и интриги. На пищна церемония преди дни с короната се закичи бившата адреналинка от „Господари на ефира” Радинела Чушева. А минути след това социалните мрежи избухнаха от подигравки заради издутите ѝ устни. Часове преди финала тръгна слух, че конкурсът е нагласен и победителката е ясна. Така се и оказа.

Според клюката пръст в коронясването на Радинела имал строителен предприемач, с когото брюнетката е повече от близка. Дали това е така, знае самата Чушева, но е факт, че миската води доста луксозен живот, макар да не работи.

Брюнетката редовно посещава скъпи дестинации като Тайланд и Бали, островите Миконос, Мавриций или пък най-луксозния спа хотел на територията на Румъния.

Според пикантен слух пред сексапила на новата миска не останал безразличен и Димитър Рачков. Докато двамата работели заедно в „Господарите” флиртовете им не били един или два. По онова време комикът още имал връзка с Мария Игнатова.

Слуховете стигнали до блондинката, която се опитала да намекне деликатно, че поведението ѝ спрямо обвързан мъж е неприемливо, но сигналите не били уловени от отсрещната страна. Мария директно заподозряла, че целта на съперницата ѝ е да се докопа по-лесен начин на по-висока позиция в медийните среди, тъй като има диплома за журналист от УНСС.

Все пак Мария успяла да тушира флирта между Рачков и Чушева, но това не минало без няколко жестоки скандала помежду им, пише вестник „Ретро”.

fakti.bg

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук