Home » Жълто » Защо Митко и Красимира не дойдоха с „Фермата“ в Пловдив
Защо Митко и Красимира не дойдоха

Защо Митко и Красимира не дойдоха с „Фермата“ в Пловдив

Двама от емблематичните участници в култовото шоу „Фермата: Нов свят“ не дойдоха в Пловдив през уикенда, припомня vesti365.

В събота играчи от всички сезони на риалити формата се събраха под тепетата, за да се срещнат със своите почитатели. Водеха ги Иван и Андрей, които пред многохилядна публика в Мол Плаза честваха и своите лични празници – Иван отпразнува 40-годишнината си, а Андрей беше именик.

Същевременно източната част на мола беше преобразена в арена като във „Фермата“, на която се разиграха много атрактивни дуели.

От шоуто в Пловдив обаче липсваха Митко Калайджиев и Красимира Цочева. Тяхната любов пламна по време на риалитито и избуя пред очите на зрителите. Затова в събота мнозина се питаха защо влюбените гълъбчета отсъстват.

„Марица“ обаче разкри къде прекараха уикенда двамата. Наш репортер засече Митко и Краси в Копривщица, където те бяха пристигнали, за да се насладят на фестивала на шопската спържа и суджука. Влюбените не останаха незабелязани. Веднага щом се смесиха с тълпата, дошла да опита свинските специалитети, приготвени в огромно количество, Димитър и Красимира бяха обградени от разпозналите ги хора.

Всеки край гигантския тиган и скарите искаше да ги доближи и заговори. Десетки пък напираха да се снимат с тях за спомен. Това не попречи на двойката да опита от цвърчащите вкусотии и червеното вино, което се лееше на корем на празника.

Когато двамата, във видимо добро настроение, се качиха заедно с приятели в черен джип „Мерцедес“ с благоевградска регистрация и три седмици в номера, закъснели почитатели ги спряха насред пътя, за да ги поздравят. Митко, който се возеше на седалката до шофьора, дружески им помаха от прозореца, а Красимира остана скрита на задната седалка.

Оказа се обаче, че известната двойка не си е тръгнала. Малко по-късно черният джип паркира пред китно възрожденско хотелче точно до Музея на хляба и традиционните храни. В него двамата отпаднали вече участници във „Фермата“ останаха да пренощуват заедно с компанията си, а прозорците им светеха до късно през нощта.

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук