Home » Жълто » Стана ясно какво иска Глория от пловдивския бизнесмен
какво иска Глория от пловдивския бизнесмен

Стана ясно какво иска Глория от пловдивския бизнесмен

Ето какво иска Глория от пловдивския бизнесмен, дочу vesti365.

Браншът тръпне от предстоящата премиера на първата автобиографична книга на Глория – пише в. „Уикенд“. Премиерата е до броени дни, а заглавието е „До последната усмивка“. Предварителната продажба вече стартира, което предизвика не само интерес сред почитателите, а притеснения сред колегите на Глория – отбелязва изданието.

Все пак очакванията са, че примата на фолка може да направи изненадващи откровения не само за себе си, а и за зората на бранша, когато стартира кариерата си, както и за всички знакови личности тогава. Дали е така, ще се разбере много скоро.

Докато колеги и почитатели гадаят за книгата й, Глория се отправи на пътешествие с любимия мъж. Хитовата певица е на романтична ващанция в Оман, откъдето сподели и кадри. Изпълнителката явно се носи на крилете на любовта, защото позира с широка усмивка. Най-изненадващо е, че примата за първи път се престраши да сподели кадри, в които е в прегръдките на любимия си – бизнесмена от Пловдив Данчо Джермански.

Любопитна подробност е, че бизнесменът е баща на цели 4 деца. Според запознати той настоявал и Глория да го дари с дете, а 46-годишната певица този път била готова отново да стане майка. Дъщеря й Симона Зогорова вече е самостоятелна млада дама и има възходяща кариера като поп певица – коментира изданието.

марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук