Home » Хороскоп » Годината на Металния плъх носи пари и раздели: Щастливите числа през 2020-а ще бъдат 5, 7 и 9, цветът на успеха – бялото
Годината на Металния плъх носи пари и раздели

Годината на Металния плъх носи пари и раздели: Щастливите числа през 2020-а ще бъдат 5, 7 и 9, цветът на успеха – бялото

Според китайския хороскоп идващата 2020-а ще бъде годината на Металния плъх. Тя ще настъпи на 25 януари, събота, и ще продължи до 11 февруари 2021 г. Годината на Металния плъх идва веднага след тази на Земното прасе.

Астролозите смятат, че тя ще бъде белязана от новите начала, новите възможности, любов и пари за всички зодиакални знаци, научи vesti365. Китайският хороскоп е категоричен, че 2020 година определено ще бъде успешна.

От древни времена се смята, че плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и поради тази причина този период се счита за време на ново начало и обновяване. Годината на Металния плъх ще бъде силна, просперираща и щастлива за всички зодиакални знаци. Всеки ще покаже решителност по отношение на своите цели, стремежи и дори своите хобита. Това е страхотна година за нови идеи, нова работа и развитие.

Тези, които планират да купят недвижими имоти, да започнат бизнес или да инвестират пари в дългосрочен проект, имат големи шансове да бъдат удовлетворени в бъдеще. Но внимавайте – този тип инициативи ще бъдат успешни само ако бъдат внимателно планирани.

Кариера и късмет

Годината на плъха 2020-а е под знака на астралния елемент Метал за разлика от Годината на прасето, която е под елемента Земя. Това значи, че през 2020 г. всички действия, инициирани през новата година, ще се ръководят от успех.

Трябва да следвате целите си уверено и решително. Трябва да бъдете неумолими, за да постигнете целите си, и никога да не си позволявате да се обезкуражавате от евентуален провал, проблеми или трудности. Трябва да разчитате на собствените си сили и да решавате проблемите сами.

Любов

След 2019-а – година, пълна с непредвидими ситуации в любовните въпроси, 2020-а ще бъде по-спокойна. Така вашият любовен живот навлиза в хармоничен път, а комуникацията ще бъде основна движеща сила за добрите ви интимни взаимоотношения. От друга страна, втората част на 2020 г. идва с изключително недоверие, което може да ви завладее къде с причина, къде заради проблеми, които съществуват само във вашата глава. Ето защо в този период трябва да не бързате със заключенията, за да продължите хармонията от началото на годината.

Здраве

В годината на Металния плъх освен в моментите, когато изтощението ще се проявява, всички зодиакални знаци ще се радват на добро здраве. Освен това втората част на 2020 г. идва с много енергия, така че психическото и физическото ви състояние ще се подобрява непрекъснато. През 2020 г. практикуването на спорт ще е най-доброто лекарство и трябва да се предписва на всеки от нас за укрепване на здравето, за дълголетие и за общо благополучие.

Щастливите числа през годината на Металния плъх ще бъдат 5, 7 и 9. Цветовете, които ще ни носят късмет, са: бяло,

жълто, синьо, зелено, сиво и черно. Календарните дни, в които ще ни се усмихва съдбата, са следните: 4-ти, 8-и, 13-и, 22-ри ден от всеки месец от китайския календар. Годините на Плъха, според които можете да разберете дали той е вашият зодиакален знак по китайския календар, са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 и 2032.

Ретро

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук