Home » Жълто » Деси Цонева спретна бяла приказка за погачата на бебчето си – вижте малката кукличка (Снимки):
Деси Цонева спретна бяла приказка за погачата на бебчето си

Деси Цонева спретна бяла приказка за погачата на бебчето си – вижте малката кукличка (Снимки):

Както си му е редът, по стара българска традиция, Деси Цонева направи погача за 40-тия ден на малката  Бианка-Димана.

От снимките, публикувани в официалния профил на репортерката на „На кафе“ в Инстаграм, е видно, че мама се е постарала всичко да е изпипано до последния детайл.

За огромно съжаление на феновете на Цонева, кадрите в мрежата ще са видими само едно денонощие, затова те се надяват, че тя все пак ще сподели кадрите от погачата на малката си принцеса в профила си в Инстаграм, а не само в сторито си.

погача Бианка

От споделените от Деси кадри в сторито й в социалната мрежа се вижда, че всичко е като в приказка.

За празника на Бианка-Димана предпочетените цветове са бяло, сребристо и различни нюанси на розово. Сладкишите разбира се, са изцяло тематични. Гостите на събитието са похапнали не една, а цели две торти, украсени с мечета. Не липсва и огромен плюшен мечок, който допълва приказната декорация.

бебешки празник

Деси качи и кадър, на който държи в ръце малката Бианка-Димана. На него дъщеричката на репортерката е в красива бяла рокля и прилича на принцеса. Усмивката на Цонева не слиза от лицето й. За погачата на своето малко съкровище тя е избрала красива дантелена рокля в черно и бяло. Репортерката на „На кафе“ показва завидна форма и по нищо не личи, че е родила само преди малко повече от месец. Деси разкри и част от своята тайна за постигане на това перфектно тяло след раждането. Тя сподели с феновете си, че използва пристягащ колан.

Деси Цонева погача

Деси роди само преди месец, но това не й пречи да радва своите почитатели с много семейни снимки с децата й. За разлика от много известни личности Цонева не се притеснява да показва Бианка-Димана в социалните мрежи и гордо позира с нея пред обектива.

Деси цонева питка

Припомняме ви, че Бианка е второто дете на репортерката на „На кафе“. Тя има и син от предишна връзка – Янчо. Баткото е много щастлив, че има сестричка, а Деси сподели, че той много й помага в грижите за малката принцеса.

Източник: За Жената

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук