Home » Жълто » Диляна Попова ражда второ бебе от Блатечки
Диляна Попова ражда второ бебе

Диляна Попова ражда второ бебе от Блатечки

Диляна Попова е готова да роди второ дете на Асен Блатечки, научи vesti365.

От обкръжението на двойката издадоха, че 38-годишната красавица иска отново да има бебе от лошото момче на театъра, след като двамата вече са родители на малкия Борил.

Влюбените гълъбчета вече все по-често показват чувствата си публично, в което се убеди и репортер на Lupa.bg, който забеляза двамата да се натискат като ученици из центъра на столицата.

„Бих желала второ бебе най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата, дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст”, заяви наскоро брюнетката и вече планира да осъществи мечтата си.

Лошото момче на българското кино и синеоката красавица изненадващо обявиха, че не са заедно само няколко месеца след раждането на сина им Борил. Моделката избягваше да говори за бащата, тъй като Асен имаше семейство – жена и дъщеря. Формално Блатечки заряза Диляна с бебе на ръце и се върна при съпругата си Катерина Горанова уж заради дъщеря си, която носи същото име.

Сега обаче Асен официално не е заедно с режисьорката, която вече има нов мъж до себе си. Актьорът дори се пренесъл в дома на Диляна и вече работят за второ бебе. Макар да изглежда свежа, манекенката не крие, че часовникът тиктака и иска преди да навърши 40 години отново да стане майка.

„Диляна знае, че колкото повече напредват годините, толкова по-голям е рискът за бебето и толкова по-трудно може да зачене. Заради това смята до година да забременее от Асен”, издадоха приятели на красавицата от Гулянци.

Още след като се заговори за любовни отношения между Диляна и Асен, които се харесаха по време на снимките на сериала „Стъклен дом”, двамата твърдо отричаха пикантните слухове. Изведнъж обаче моделката се оказа бременна и лъжата, че с Асен са само приятели, стана несъстоятелна. Манекенката роди на 22 септември 2014-я, но само пет месеца по-късно бе зарязана от секссимвола.

Лупа

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук