Home » Жълто » Циркът е пълен: Софи Маринова отново натири Гринго
Софи Маринова отново натири Гринго

Циркът е пълен: Софи Маринова отново натири Гринго

Софи Маринова отново е натирила Гринго,  научи vesti365.

Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго пак са разделени.Тяхното вече на нищо не прилича, църкът е пълен!

За това говори предстоящия празник на ромския славей. Само след ден Софка ще стане на 44-години. За целта нейния син Лоренцо е уредил пътуване да слънчев Дубай, където певицата ще отбележи поредната дата в личния си календар.

Но прави впечатление, че на партито отсъства нейния мъж Гринго.

На пътешествие до арабското емирство Софка няма да бъде придружена от Гринго. През годините двамата ту се събираха, ту се разделяха.

Бъpз пpeглeд нa инcтaгpaм пpoфилa нa фoлĸaджийĸaтa пoĸaзвa, чe oбщи cнимĸи c бившия й мъж oт мнoгo вpeмe липcвaт. Явнo двaмaтa пaĸ ca cĸapaни, зa дa ce peши Mapинoвa дa oтбeлeжи личния cи пpaзниĸ caмo cъc cинa cи Лоренцо.

През март тази година певицата и бившият гард вдигнаха сватба като в приказките. Пищна, помпозна, с много гости. Само шест месеца по-късно двамата се разведоха официално.

И поеха по различни пътища. Раздялата шокира феновете й и близките й. Като причина за краха на брака им се спрягаше физическото насилие от страна на бившия й съпруг, както и комарджийската му страст. Освен това здравенякът вече се опирал изцяло на доходите на благоверната си, което преминало точката на търпението й.

Но изненада. През лятото двамата отново се събраха, въпреки негативните коментари на роднини и приятели на Софи Маринова. Те обаче обявиха, че са по-сплотени от всякога и се обичат още по-силно.

Но с днешна дата нещата вероятно пак са се разсъхнали. Дали това е поредното скарване и ще последва ли ново събиране, само бъдещето ще покаже. Но има вероятност в един момент на Софка да й писне и да сложи окончателен край на сагата.

kliuki.ws

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук