Home » България » Мая Манолова прави гражданска платформа в сграда на Гриша Ганчев
Мая Манолова прави гражданска платформа

Мая Манолова прави гражданска платформа в сграда на Гриша Ганчев

Очакваното се случи – Мая Манолова учредява своята гражданска платформа, която ще прерасне в партия, в сграда на Гриша Ганчев, научи vesti365.

Събитието е предвидено за понеделник от 18 ч. в бизнес център „Литекс Тауър” на ул. „Лъчезар Станчев“ 3 в столичния кв. „Дианабад”.

Платформата на бившия омбудсман, която ще набере сила до политическа партия, вече има своите учредители, обясниха два наши източника. Достъпът до събитието, което ще е в сграда Б, зала 1 на „Кулите на Литекс”, ще е строго ограничен, засега не се предвижда медийно присъствие.

Малко по-рано днес Мая Манолова обаче отрече, че ще прави политически проект. С екипа, с който работихме по време на кампанията за местните избори създаваме гражданска платформа, обясни по Би Ти Ви бившият омбудсман.

Тя подчерта, че твърдото им намерение е да се занимават със защитата на гражданските права и основните демократични ценности. Манолова поясни, че планират и създаването на онлайн платформа за подаване на сигнали.

На въпрос дали тази гражданска платформа ще прерасне в политически проект, тя заяви, че всичко е политика и гражданите трябва да се заемат с политика, за да защитят правата си.

лупа

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук