Последни новини
Home » Жълто » Животът на Светлана от „Хелс Китчън“ се преобръща след шоуто
Животът на Светлана от „Хелс Китчън“

Животът на Светлана от „Хелс Китчън“ се преобръща след шоуто

Светлана от „Хелс Китчън“ сбъдва мечтите си, научи  vesti365.

„Хелс Китчън“ преобръща живота на Светлана. Тя определено бе сред най-ярките участници в „казармата“ на кулинарното предаване. Перфектни омлети, летящи тигани, похвали от шеф Ангелов, пълно преобръщане на живота – това преживя Светлана и дори много повече след участието си в шоуто.

Днес Светлана ни разкрива какво точно е научила от шеф Ангелов, как се е променил животът й след участието в предаването и защо хората трябва да се запишат и да изживеят приключението, наречено „Хелс Китчън“. Желаещите все още имат време да се запишат и да участват в следващия сезон на шоуто.

Светлана разкрива защо е решила да се запише за участие в предаването. „Записах се за участие в „Хелс Китчън“, за да покажа на цяла България, че и жените могат да готвят не по-зле от мъжете. Даже по-добре“, признава тя, пише edna.bg. Светлето споделя, че е научила много неща от шеф Ангелов, докато е била част от шоуто.

„От шеф Ангелов научих много неща: дисциплина, самообладание, увереност и как се правят перфектните омлети. Перфектният омлет се прави като хванеш две летящи яйца, добавиш малко сметана, малко масло и на бавен огън на тиган“, разкрива Светлана рецептата за перфектния омлет.

Семейство

Тя разкрива, че „казармата“ „Хелс Китчън“ определено повлиява на характера й. „След казармата на „Хелс Китчън“ мисля, че това беше доста добре за характера ми – станах малко по-обрана, разбрах кои са важните малки неща и колко е важно семейството за теб, и колко много може да ти липсва. И другото, което разбрах е, че съм изключително силна и дори летящите тигани не могат да ме съборят“, споделя Светлана.

След участието й в шоуто, животът й не просто се променя, той се преобръща. „След предаването животът ми не се промени. Той направо се преобърна. Сбъднах почти всичките си мечти. Имам страхотна работа, за която почти винаги съм мечтала, екип, с който винаги съм искала да работя и мечтите, които имам, мисля, че скоро ще се сбъднат по най-лесния начин“, разкрива Светлана за живота си след „Хелс Китчън“.

Разкрития.ком

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук