Home » Жълто » Лицата на СПОРТ ТОТО Део и Марина влизат във Фермата
Део и Марина влизат във Фермата

Лицата на СПОРТ ТОТО Део и Марина влизат във Фермата

Обичаните лица на СПОРТ ТОТО Део и Марина влизат в хитовото телевизионно предаване „Фермата“ с благородна мисия, научи vesti365.

По време на благотворителен пазар, обитателите на стопанството ще им продават продукти, направени лично от тях през последните седмици, на максимално висока цена.

Парите, спечелени от състезателите ще се използват за изключително благородна кауза, която ще подобри живота на деца в нужда. Участниците взеха решение със събраната сума да бъде направена собствена стая за трите деца на една от състезателките в предаването – Веселка.

Сумата, която остане ще бъде дарена на дом за деца, лишени от родителски грижи. „Много се радвам, че имам шанса да участвам във „Фермата“ и то с такава благородна мисия.

Аз съм баща и за мен е изключително важно да правя колкото се може повече неща, така че децата в България да живеят по-добре. Благотворителните каузи са един чудесен начин човек да помогне на хора в нужда“, коментира Део.

Колко пари похарчиха Део и Марина и какво си купиха, гледайте в епизода на Фермата, който ще се излъчи тази вечер от 20 часа по bTV.

Това е поредното добро дело, в което лицата на СПОРТ ТОТО Део и Марина се впускат, след участието им в кампанията на Български спортен тотализатор „Предизвикай себе си! Заедно за българския спорт!“, която има за цел да популяризира спорта сред младите у нас. 33% от всички постъпления на тотото се отделят за подпомагане на спортните федерации и физическото възпитание в България.

Блиц

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук