Home » България » Отчаянието на кабеларя от Левски Г с рейтинг 0%
Отчаянието на кабеларя от Левски Г

Отчаянието на кабеларя от Левски Г с рейтинг 0%

Кабеларят от Левски Г Слави Трифонов пуснал пасквил срещу журналистките, отразявали визитата на Борисов при Тръмп, научи  vesti365.

Вътре – дебелашки внушения и банална образност за „свирки“. Обичайното бездарие на дуета Сиромахов – Тошко…забравих му фамилията.

Големият мъж се гаври и обижда дами. И това трябва да мине за тежка опозиционност и принципност, въпреки че е комплексарщина.

Трифонов по традиция забъркал и ПИК. Що там имало репортерка на „кафевия сайт“.

Всъщност причината е една единствена. Щото ежедневно ПИК регистрира около 1 милион влизания и е сред най-четените онлайн издания в държавата. Това е според статистиката на „Гугъл аналитикс“. Не вярвам Трифонов да има нещо против Гугъл или да се съмнява в тяхната метрика.

Щом 1 милион дневно четат ПИК, значи властта, която и да е тя, ще се съобразява с тази медия и ще я уважава. По този въпрос също не мисля, че има колебания.

Колкото до Седем осми – или онази подръчна, надомна апокрифка, която Слави в момента представя помпозно като „телевизия“…Нея засега измерванията на „Нилсен“ и „ГАРБ“ (двете единствено представителни агенции за пийпълметрия с приемници) не я ловят. Рейтингът на Седем осми там е…0 %.

Да, точно толкова. Признава си го и самият водещ, който се изложи дотам, че да моли в открито писмо рекламодателите да му „гласували доверие“. Въпреки „манипулираните“ рейтинги.

Телевизионер проси реклама от рекламодатели с открито писмо?! Такъв жанр досега не беше се пръквал в привикналата на какво ли не родна публичност.

В отчаянието си Трифонов обяви, че няма да разчита на обичайната пийпълметрия, а ще се мери със социологията на Кънчовците. Измъдри цяла агенция Be Media Consultant, която му измисли 1 450 000 зрители през първия ден на излъчване.

Това събуди единствено снизходителни усмивки в бранша. 5-часов канал с кабелно разпространение в около половината от страната изведнъж бие националните ефирни телевизии БТВ, Нова и БНТ?! Това е прекомерно нахалство дори по учиндолските стандарти.

Така че кабеларят от Левски Г няма никакво морално или фактически право да изисква обективност от медийната гилдия, още по-малко да се гъбарка с колегите си от големите медии, съпровождащи премиера във Вашингтон.

Слави Трифонов вече е обикновен маргинал. Нивото му е Щерев ТВ – Карлово или ТВ Дартс – Благоевград. С тях да се съизмерва, към тях да отправя критики като към себеподобни.

Смешно е и именно той да говори за „кафевия ПИК“, при положение че СЕМ му прасна тлъста глоба за небивали псувни, цинизми и обиди още в първата седмица на излъчването на Седем осми.

А иначе, отвъд рейтингите, си заслужава да припомним на мутрочалгаря, че не друг, а именно той цъкаше белотчето с Борисов в кабинета му в Софийска община, докато го изнудваше да му припише 50% от ГЕРБ. И се изпокара с него, когато Борисов го прати на майната му и не му хариза една градинка пред Японския хотел.

Не е възпитано мутрочалгарят да се възмущава от подмазвачите с микрофони и камери около премиера. Обидно е за паметливите.

Място за Трифонов в самолета вече няма. Той е история. История, в която името му ще се родее с титани на прехода от калибъра на Георги Илиев, Васил Илиев, Илия Павлов, Сашо Дончев, Маймуняка, Поли Пантев и останалите знайни и незнайни спонсори на шоуто му, опростачило поколения българи.

Ретро

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук