Home » Жълто » Андреа удави в злоба концерта на „Планета”: Пророчески насажда усещането за провал и фалит на „Пайнер”
Андреа удави в злоба концерта на „Планета”

Андреа удави в злоба концерта на „Планета”: Пророчески насажда усещането за провал и фалит на „Пайнер”

Позабравилата големите сцени Андреа силно се интересува от случващото се в бранша и особено в компанията майка на поп фолка, която тя напусна преди време.

Макар и да не беше в зала „Колодрума“ в Пловдив, бившата звезда на Пайнер следеше всичко случващо се на концерта по случай рождения ден на телевизия Планета от своя Инстаграм, видя vesti365.

Андреа удави в злоба концерта на „Планета”

Услужливи последователи системно я информираха минута по минута за представянето на нейните бивши колеги, пише LifeOnline.bg. Най-хейтърските коментари по адрес на събитието Андреа надлежно споделя чрез сторита. За нейно нещастие, негативните коментари не са толкова, колкото е очаквала.

Освен личните съобщения и коментари от фенове, Андреа сподели и постовете на няколко свои бивши колежки, които не участваха на концерта. В споделеното Емилия и Преслава обясняват защо не присъстват на концерта и поздравяват телевизията за празника.

Неясно защо Андреа сподели становищата на Преслава и Емилия относно участието им шоуто на Планета

В друго стори, бившата на Кобрата заявява, че подкрепя Джена относно неин личен разговор споделен на стори. Това бе разчетено от феновете като пореден намек, за срива на компанията и лошото качество на участниците в концерта, и че шоуто не си е заслужавало. Припомнете си, че около шоуто се развихриха много конспиративни теории за сътресения в музикалната компания Пайнер, след като стана ясно, че в празника на ведомствената телевизия няма да учатсват редица титуловани звезди като Преслава, Галена, Емилия, Джена и Фики.

Голямата звезда на шоуто беше Емануела, която закри спектакъла с най-новата си песен „Вечно свързани“, а основни действащи лица бяха младите звезди в лекия жанр плюс чисто новото чалга попълнение Диона, която вече е в лейбъла на Галин и се вля в дългите редици на чалгата, въпреки че доскоро плюеше и псуваше по най-популярният жанр. Изживявайки се на пророк, от своя профил Андреа се опитва да насади усещането за провал на концерта и фалит на компанията, намеквайки че „фирмата“ е изгубила големите си звезди. Но тя не трябва да забравя, че звездите изгряват и залязват, а на тяхно място се появяват нови.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук