Home » Жълто » Евгения от „Откраднат живот“ пред припадък във Варна
Евгения от „Откраднат живот

Евгения от „Откраднат живот“ пред припадък във Варна

Актрисата Мария Каварджикова, спечелила любовта на феновете в ролята на Евгения Генадиева в „Откраднат живот“, едва не припадна по време на снимки, научи vesti365.

До пълно физическо и психическо изтощение звездата стигнала по време на заснемането на последните епизоди от 8 сезон на докторската сага. Тъй като действието се развива във Варна, актрисата трябвало непрекъснато да пътува от София до морската столица и обратно, за да смогва едновременно да снима и да играе в постановката „Идеалният мъж“ в Народния театър.

Правела по два полета в деня, а между слизането от самолета на летището и излизането пред публиката в театъра имала по 15 минути. Натоварената програма се повторила в няколко поредни дни, а на финала Каварджикова едва се държала на краката си и изкарала акъла на екипа на „Откраднат живот“ като се сгромолясала на терена.

Проблемът дошъл от това, че актрисата нямало кога залък да сложи в устата си, работела на гладно, а в същото време злоупотребявала с цигарите. Театралната легенда е заклет пушач и в паузите между снимките не изпускала фаса от ръка. Затова сценаристите присадили вредния навик и на героинята й в сериала.

Въпреки това Мария била изключително дисциплинирана и се пдочинявала на всяко режисьорско решение. Така например, без да се противи, се съгласила да падне по очи на пясъка на плажната ивица във Варна, след като на Евтим Милошев му дошла идеята. С риск да навреди на здравето си, Каварджикова изпълнила желанието му.

След това се навила и да се хвърли в басейн със студена вода с дрехите, отново рискувайки да се разболее. За саможертвите обаче актрисата получавала най-висок хонорар от колегите си в сериала, пише Ретро.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук