Home » Свят » Млада майка, която къдри косата си на тръбите на парното, стана хит в мрежата (снимки)
Млада майка която къдри косата си на тръбите на парното стана хит в мрежата (снимки)

Млада майка, която къдри косата си на тръбите на парното, стана хит в мрежата (снимки)

22-годишната майка Емили Кендъл от Ланкшир, Англия, накъдри косата си на тръбите на парното и стана хит в мрежата.

Жената закъснявала за среща вечерта и не можела да намери своята маша за коса. Докато се суетяла наоколо, видяла малката си дъщеричка близо до парното и извикала: “Не пипай! Горещо е!”.

„Тогава си помислих, че това може да помогне. Бях на ръба да отменя срещата си, докато не реших да пробвам тръбата. Бях толкова шокирана, когато това проработи”, разказва младата майка, цитирана от Daily Mail.

“Седнах на пода и започнах да навивам косата си около горещата тръба. Когато после се погледнах в огледалото, си помислих, че това е наистина гениална идея. И реших да продължа. Отне ми само 20 минути, а обикновено къдренето с маша ми отнема около 40. Новият метод е по-бърз и междувременно спестявам електроенергия”, коментира още Емили.

Жената решила да сподели своята находчивост и публикува снимки от изобретението си за къдрици в социалните мрежи. Бързо “ТЕЦ-машата” се превърна в хит в мрежата с десетки хиляди харесвания и споделяния.

Възхитена от новата си техника, Емили смята да продължи да я използва. Дори е на мнение, че този вид къдрене е много по-щадящо за самата коса.


Източник: Господари на ефира

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук