Home » Лична драма » Нана Гладуиш със смразяваща изповед за семейството си
Нана Гладуиш със смразяваща изповед за семейството си

Нана Гладуиш със смразяваща изповед за семейството си

Кошмарите в живота на Нана Гладуиш нямат край! 45-годишната водеща на сеирджийското предаване „Съдебен спор” по Нова телевизия е опустошена след поредната трагедия в живота си.

Майка й е издъхнала от Алцхаймер в столичен хоспис миналата седмица, а през последната една година от живота си не разпознавала нито Нана, нито сестра й Мартина.

Положението й не било цветущо, но от време на време имала проблясъци. Нана се обвинявала, че не полага достатъчно грижи за нея, тъй ходела по терапии и на работа, грижела се и за малкия си син Джейсън. През октомври пък водещата станала болногледачка на мъжа си. Джонатан претърпял тежка операция, след която все още бил трудно подвижен. Придвижвал се с патерици, а за него се грижела тя.   Водещата откри последното издание на „Съдебен спор” на 25 ноември с емоционална изповед.

„Не знам дали съм добре. Знаете, че много рядко си позволявам да изпадам в лични излияния, като изключим битките ми с рака. Но днес имам нещо да ви кажа, просто майка ми си отиде от този свят. Много ми е тъжно и не е редно вас, зрителите, да занимавам с това, но ще си позволя да кажа, че аз съм това, което съм, благодарение на моята майка. Тя беше един много галантен, много интелигентен човек, който свиреше на китара, на хармоника, на цигулка, на мандолина… Рисуваше и… много неща мога да кажа още за нея”, сподели през сълзи Нана.

В откровената си изповед водещата разкри и много личен момент. Като дете тя е заеквала и не можела да каже дори името си. Родителите й обаче не оставили нещата така.

„Няма да забрави как майка ми по специални препоръки ми помогна да спра да заеквам в този живот. Пишеше фантастично, а аз до 8 клас преписвах нейните теми и много й завиждах, защото беше много умна, а аз мислех, че съм тъпа. Беше един много забавен човек, караше ме да спя с учебниците под възглавницата, защото им казваше, че на човек мозъкът му работи дори и на сън. Много неща мога да кажа за нея…Обичам те, мамо! Спомените са най-важното нещо в момента, в който загубиш един човек. Е, не само тогава!”, завърши съкрушената водещата.

Половината от рода на Нана били музиканти, а другата – спортисти в сферата на тениса. На младини майка й била републикански шампион за девойки, изключително добра тенисистка за времето си. Самата Нана е завършила музикално училище в родния си град Варна.

През последните месеци водещата не е на себе си, въпреки че се опитва да се държи психически. Тя не вярвала в магии и прокоби, но след поредицата от нещастни събития, които се случват в семейството й, все по-често започнала да се замисля дали пък нечисти сили нямат пръст в бедите й. Два пъти през последните 7 години Гладуиш води нелека битка с рака на гърдата. Миналото лято претърпя операция за отстраняването и на двата яйчника, след като се оказа носител на генна мутация, която предразполага към появата на тумори.

Междувременно сестра й бе диагностицирана с метастазирал рак от яйчников произход в ретроперитонеума и в главата и също претърпя животоспасяваща операция. Оказва се, че рак е имала и майката на Гладуиш.

„През 2012 г. я оперираха от доброкачествен тумор в мозъка. След това се разболя от Алцхаймер. Със сестра ми сме само двете. Мама вече не ни познава. Ситуацията е много тежка”, призна преди време тв звездата. Баща й Стефан, който бил капитан на кораб, си отишъл от рак на белите дробове на 25 септември 2007 г.

Смъртоносното заболяване отнело и бабата на Гладуиш, която угаснала след тежка битка с рак на яйчниците. Братовчед на водещата също се споминал от тумор на щитовидната жлеза. „Дори кученцето ни почина от тежък лимфом. Аз съм интелигентен човек и не ми се иска да вярвам в прокоби, но желая да отида на една фамилна констелация за кармата”, сподели наскоро отчаяната от злините в живота й Нана.

Тя призна, че винаги е била скептично настроена, но след няколко беди в живота й започнала да се замисля, че в семейството й се случват прекалено много нещастия. „Чудя се дали управлявам живота си добре. Задавам си екзистенциални въпроси, търся причинно-следствени връзки, може би наистина в рода ни има някакво натрупване”, смята водещата на „Съдебен спор”, пише „Уикенд“.

Източник: Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук