Home » Жълто » Наталия Симеонова и Стенли пак заедно
Наталия Симеонова и Стенли

Наталия Симеонова и Стенли пак заедно

Бившата ТВ звезда Наталия Симеонова и певецът Стенли отново са близки и се чуват след дълги години на словесни битки по медиите, научи vesti365.

Преди няколко седмицирок музикантът издаде първия си албум от 17 години насам. Зад създаването му стои именно някогашната звезда на „Море от любов“, която е автор на текстовете на три от песните в албума. И Наталия, и Стенли предпочитат да не коментират кой от двамата пръв е потърсил другия, защото в продължение на години водеха война.

Причината беше отминалата им любов и скандалната им раздяла. Именно Наталия е първата голяма любов на Стенли. Срещат се в началото на прехода, когато той е вече известен изпълнител, а тя – все още никому непозната красавица. Връзката им започва на шега, но коренно променя възгледите на Стенли. Изкарват заедно три години и половина и след раздялата им той изпада в дълбока депресия, отказва да се вижда с когото и да е и спира да твори.

Любовната разлъка отключила и стар проблем – музикантът отново започнал да заеква – дефект от детските години, който временно бил преодолял. След раздялата им тя го обвиняваше, че бил болезнено ревнив и й изневерил, а той – че му кръшкала с Денис Ризов. „При цялото му тиранично поведение, той изкара мен злодея. Гонил е от къщи мои колеги и приятели.“, споделяла е Наталия.

Спомените на Стенли обаче са други. „Тя беше още с мен, а имаше връзка с него. Беше ужасно да се прибира в малките часове и да ляга в леглото ми, след като малко по-рано е била в неговия креват. За рождения й ден нямах пари и й купих само цветя. Тя излезе, прибра се на сутринта и докато пиехме кафе, я попитах какво са й подарили приятелите й. Тя ми рече: „Виж сам“. Погледнах през прозореца, долу имаше паркирана чисто нова кола, подарък от Денис. Накрая не издържах, взех си багажа и се махнах“, връща лентата музикантът, пише Галерия.

В крайна сметка двамата успяха да заровят томахавките, а жената на Стенли – Людмила, не ревнува от Наталия.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук