Последни новини
Home » Жълто » Тайният живот на Радостина от „Игри на волята“: Вижте младото й гадже
Тайният живот на Радостина от „Игри на волята“

Тайният живот на Радостина от „Игри на волята“: Вижте младото й гадже

От „Сивият кардинал“ през „интелигентен играч“, „пич“ до „майката на Ана-Мария“ – това са само част от определенията, които участниците в „Игри на волята“ са давали за Радостина Бохорова, научи vesti365.

За себе си и личния си живот тя говори малко. Предпочита да бистри стратегиите за финала и да разбърква картите на останалите.

И макар в „Игри на волята“ Радостина да изглежда корава, студена и хладнокръвна, в живота бизнес мениджърката е доста по-различна – нежна, влюбена и обичаща, научи единствено „Галерия“.

„В момента изживява своята втора младост. Тя се срамува от възрастта си и се страхува от това да остарее. Затова и се е подлагала на толкова пластики и прави всичко възможно да изглежда млада“, каза за нея Юлиян. Учителят по физическо явно е визирал бурната й любов с настоящия й партньор Пламен Петков, който е по-млад от нея.

39-годишната Радостина има 10-годишен син и един брак зад гърба си с музиканта Борислав Попов, с когото се развеждат преди няколко години. Бракът им се разклаща, когато през 2013-а Тина започва работа в една от водещите телекомуникационни компании у нас. Тогава се запознава с колегата си Пламен.

Той има две момчета, но не живее с майка им. Радостина се влюбва и не отлага раздялата със съпруга си. Отдава се изцяло на бурния романс с Пламен, който продължава и до днес. Тези дни двамата бяха на екзотична почивка в Бали.

Днес с Тина е в добри отношения с бившия си мъж и той много й помага в отглеждането на сина им. 10-годишният Ники е наследил таланта на баща си, свири на акустична китара и заедно изнасят малки концерти по заведенията. „Много се гордея с него, той е по-добрата ми половина“, разнежва се Тина, когато говори за Ники.

В „Игри на волята“ тя е един от най-комплексните играчи сред жените и има ясна стратегия как да стигне до финал. Благодарение на нея Ана-Мария успя да продължи толкова напред в играта, тъй като се ползва с протекциите й. Неслучайно ги наричат „майка и дъщеря“.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук