Home » Свят » Папата целува по главата бебе, което има рядък вид тумор – 2 месеца по-късно, родителите разбират нещо изумително
Папата целува по главата бебе

Папата целува по главата бебе, което има рядък вид тумор – 2 месеца по-късно, родителите разбират нещо изумително

Има моменти в живота, които оставят ярко във вашата памет, без значение колко време е минало.

Много неща бледнеят в сравнение с това, което семейство Маскиантонио и дъщеря им Джана се срещнаха с папа Франциск във Филаделфия. Семейството се обадило на приятел, който работи във ФБР да им помогне да се срещнат с папата, разбра Вести 365.

Бебе с туморМалката Джана била диагностицирана с изключително рядък вид тумор, който нямало как да се излекува. Семейството се опитва лично детето да получи благословия от папа Франциск в центъра на Филаделфия. Застанали на място, където се очаквало да премине папата. Когато Джоуи вижда, че папа Франсис тръгва към мястото си, той държи бебето Джайна високо, за да привлече вниманието на охраната. Един от тях забеляза момичето и го занася до папата, а той го целува по главата.

Там, сред хиляди зрители, папа Франсис целуна детето на главата си, като по този начин благослови момичето.

Папата целува бебе с туморЕдва изминали шест седмици след срещата на Джана с папата, Джоуи и Кристен разбират, какво чудо се случва. Скенерът показва, че туморът е намалял значително, позволявайки на Джана да започне възстановяване.

Дали целувката на папата има лечебен ефект? Никога няма да разберем, но семейството е убедено в собствената си вяра. „Целувката е Божие дело, това е сигурно“, казват те.

Източник: За жената

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук