Home » Жълто » Става напечено: Слави прилапа две супер красавици СНИМКИ
Слави прилапа две супер красавици

Става напечено: Слави прилапа две супер красавици СНИМКИ

Сексапилните хубавици Елена и Стефания, натрупали популярност покрай риалитито „Игри на волята”, бяха набързо прилапани от Слави Трифонов за новата му телевизия, научи vesti365.

Красивите близначки от София отпаднаха от тв играта на 29 ноември, а вече имат нова работа – водещи на „Шоуто на близначките”, което ще се завърти по телевизия „7/8”. Идеята на Дългия била форматът да е клюкарско предаване, в което блондинките ще обсъждат елита и ще критикуват, градивно или не, звездите, пише Lupa.bg.

Визитката на секси сестрите е малко постна за водещи, но зрителите ще разчитат на точното око на Слави, който има дарбата да открива самородни таланти. За еднояйчните близнаци Елена и Стефания се знае, че са на 32 и са дизайнерки на детски стаи. Двете софиянки живеят и работят заедно и дори планират обща бременност и сватба. Обичат танците, да пътуват, особено до САЩ, да ходят на концерти и да четат.

Лъчезарни, неспасяеми оптимисти и любознателни, Елена и Стефания се самоопределят като естествени лидери, които винаги са и странични наблюдатели. Филмите, които ги описват най-добре като хора, са: „Беднякът милионер” и „Хвани ме, ако можеш“, а любимата им книга е: „Името на вятъра”.

Няма вещи без които да не могат да живеят. Страховете им се променят с времето и не са водещ фактор в живота им. Мото: „Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите”.

Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици Слави прилапа две супер красавици

марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук