Home » Жълто » Хлевоустата Каканашева пак ще се излага в „Черешката“ – набутаха и арестанта Рончев в кулинарната поредица (ВИДЕО)
Хлевоустата Каканашева пак ще се излага в Черешката

Хлевоустата Каканашева пак ще се излага в „Черешката“ – набутаха и арестанта Рончев в кулинарната поредица (ВИДЕО)

Кулинарното предаване „Черешката на тортата“ явно вече се изчерпва откъм интересни участници, след като в новия сезон ще гледаме стари герои, научи vesti365.

Поредицата тръгва от 9 декември в 20 часа по Нова телевизия, а стартът на първото кулинарно дерби ще постави писателката Гери Турийска. Останалите участници са новата плеймейтка Михаела Тодорова, някакъв модел на име Сократ Сократов, Къци Вапцаров и Миглена Каканашева.

Последната ще върши поразии в кухнята за втори път, след като при първото си участие преди две години сътвори най-големия гаф в историята на предаването. Припомняме, че в желанието си да изпъкне, Коко Шанел от Раковски реши да готви еленско месо в… щраусови яйца.

Оказа се, че преди да „влезе“ в „Черешката“, Миглена не е стъпвала в магазин за хранителни стоки. А докато пазаруваше за своята вечеря пък стана ясно, че не различава чесън от лук, алабаш от цвекло, маруля от айсберг… „Аз нито пазаря, нито готвя. Поръчвам си храна от ресторанта под нас, а в много редки случаи си слагам бекон върху филийката и с това се изчерпват готварските ми подвизи“, обясни тогава шивачката със самочувствие на световен дизайнер.

Хлевоустата Каканашева пак ще се излага в Черешката

Когато Миглена се зае с готвенето, щраусовите яйца я озориха и за да ги пробие й се наложи да използва бормашина, а след това и флекс. След цялата процедури кухнята пожълтя от жълтъци и белтъци.

От екипа на „Черешката“ издават, че в новия сезон Каканашева ще посреща гостите в родния си дом в Раковски. А помощник в кулинарното приключение е нейният любим Румен Рончев, с когото разглобиха един джип и го обявиха за откраднат. Припомняме, че предприемачът бе няколко месеца в ареста с две обвинения – за обсебване и за кражба.

Въпреки противоречивото си реноме, Каканашева явно е любимка на шефовете в Нова телевизия, тъй като я бутат из всичките си проекти. След „ВИП Брадър“ медията направи на шивачката онлайн риалити за кифли. Преди месец специално предаване й посветиха и в „Ничия земя“, а сега ще вихри отново и в „Черешката“.

Къци ще смае гостите с меню на гръцка тематика, а „Мис Плеймейт“ ще разбие всички предразсъдъци с впечатляваща българска вечеря.

ПИК

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук