Home » Хороскоп » 3 зодии ги очаква нещо много романтично по Коледа
3 зодии ги очаква нещо много романтично

3 зодии ги очаква нещо много романтично по Коледа

Коледните празници са най-романтичното време от годината.

Тогава хората са с близките си, споделят щастливи моменти заедно, разчувстват се, стават по-емоционални и любвеобилни.

Затова много хора се сгодяват през това време от годината.

Ето кои зодии може да очакват годеж, научи vesti365.

Овен

През 2019 г. имаше много неочаквани обрати в живота ви. Не ви беше лесно и отношенията ви бяха пълен хаос. По празниците отново ще има промени, обрати, вълнуващи събития и емоции. Ще е натоварено и ще сте емоционални, но ще усетите, че тези промени за добро и ще видите нещата по един нов начин. Ще помъдреете и ще станете по-сериозни, ще осъзнаете, че трябва да се стегнете. Затова е по-вероятно вие да предложите брак на някого – искате да докажете, че държите на партньора и сте отговорни. Ще осъзнаете, че повече от всичко искате да запазите връзката си.

Рак

През студените месеци винаги копнеете да сте с половинката си, да се гушкате, докато навън вали сняг. В много романтично настроение сте. Напоследък сте станали все по-уязвими и открити, говорите искрено за чувствата си и споделяте всички притеснения и вълнения с партньора. Не се страхувате да бъдете себе си. Така връзката ви е станала доста по-сериозна и дълбока. Прекрасно познавате половинката и вече сте готови за следващата крачка. Разголихте душата си и партньорът усети това, вече е убеден, че иска да е с вас завинаги и може да ви предложи брак.

Дева

Вашият любовен живот е в разцвета си през есента и зимата. Вие много трудно харесвате някого и дълго време подбирате партньор. Най-накрая обаче намерихте правилен човек и дори да е минало повече време от началото на връзката, все още чувствате пеперудите в стомаха си. Усещате тръпка и знаете, че не сте били толкова влюбени. Мислите много за връзката и за любовта. Партньорът ще иска да обсъди с вас възможността за брак или съвместно съжителство, бъдете готови.

Брадва

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук