Home » Жълто » Актриса на 54 години удари в земята своите 20-годишни колежки! Тяло на богиня, лице на ангел! СНИМКИ
Актриса на 54 години удари в земята своите

Актриса на 54 години удари в земята своите 20-годишни колежки! Тяло на богиня, лице на ангел! СНИМКИ

Актрисата отново и отново кара феновете да мислят, че за нея времето тече назад. Притежателката на идеално тяло се похвали в Instagram с поредната си гореща снимка, на която позира по бански.

Елизабет Хърли демонстрира плосък корем, тънка талия и изящен бюст. Британката е пуснала косата си и е насочила пронизителен поглед към камерата. С тази изумителна фигура тя лесно може да се конкурира с млади моделки, за което всъщност поклонниците й не спират да пишат.

Феновете вече са поставили над 100 хиляди харесвания и споделят своите чувства. Нещо повече, някои отбелязват, че са били влюбени в нея още от детството.

Освен това, под постовете на Хърли е трудно да не се намерят коментари за нейната „вечна младост“. В същото време абонатите й не само се възхищават на модела. За мнозина тя се е превърнала в основната причина да започнат да водят здравословен начин на живот и да се грижат за себе си.

Ето и някои коментарите на потребителите в мрежата за новата фотография на британската актриса: “Аз съм нокаут”, пише mastercht. “Банският костюм, разбира се, е красив, но тази, на която е облечен, е просто превъзходна”, споделя cricio76. Една от причините да не употребявам алкохол и други вредни неща е това да виждам теб и Джей Ло”, пише gavinleej.

Превод и редакция: БЛИЦ

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук