Home » Жълто » Венета Райкова отчаяно си търси мъж
Венета Райкова си търси мъж

Венета Райкова отчаяно си търси мъж

Венета Райкова си търси мъж в ефир, научи vesti365.

Венета Райкова отчаяно си търси мъж. Това стана ясно от изявата й във „Фермата“. Блондинката влезе в стопанството с единственото намерение да си купи от биопродукцията, продавана от фермерите заради с благотворителна цел.

„С ракия можеш да си докараш мъж в къщата“, отправи намек към нея младият бизнесмен Митко Калайджиев. Той отговаряше за пласирането на домашния алкохол. Венета Райкова не мисли дълго над предложението му и заяви, че ще купи и ракия.

Окуражен от думите й, младият бизнесмен реши, че може да й предложи и някои от ергените в шоуто – автомонтьора Красимир и военния Станислав. Двамата се приготвиха за „оглед“. Към тях бързо се присъедини и треньорът Сами Хосни.

„Ей, засрамихте ме!“, отговори водещата, но не скри, че мъжкото внимание я радва.

Блондинката похарчи 270 лева за бурканчета със зимнина. Преди да си тръгне от фермата, тя изпълни ритуал за сбъдване на желанията. Водещата засади круша в стопанството.

Тя поясни, че според Кабала, ако искаш да ти се сбъдне желание, трябва да засадиш дърво. Всеизвестен факт е, че тя е пристрастена към езотериката, пише show.blitz.bg.

Венета Райкова разкри дали би се съгласила на участие във „Фермата“. Тя заяви, че откакто е станала майка е преустановила подобни изяви. Блондинката поясни, че сама се грижи за сина си и това е главната причина да отказва участие в риалити формати.

razkritia

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук