Home » Жълто » Елен Колева стана продавачка
Елен Колева

Елен Колева стана продавачка

Актрисата Елен Колева завъртя интернет търговия с козметика и компютри, научи vesti365.

Елен Колева най-после схвана, че не става за актриса, и реши да потърси друго поприще, на което да се вихри – пише в. „Уикенд“. Фаталната дама се насочи към търговията, като е отворила онлайн магазин, който носи нейното собствено име – отбелязва изданието.

Любопитно е, че цените в магазина на звездата са обявени не в български левове, а в британски лири. Освен това той има вариант само на английски език. Очевидно актрисата не разчита много на привличане на клиенти от родината, а се е насочила основно към международния пазар.

Защо е така, поне за момента не е ясно. Но има нещо, което е по-интересно дори от валутата, с която е избрала да търгува родената в Монтана актриса. Това е подборът на артикулите, който е направила за магазина си.

Стоките са разделени в три категории – парфюми, бяла козметика и компютри. Вероятно Елен Колева разчита не на мъжете, а на жените да й станат клиенти, защото специално ги приканва от своите страници в социалните мрежи: „Скъпи, дайми, разгледайте моя онлайн магазин“.

Това не е първият опит на актрисата да стане търговка. Преди малко повече от две години тя се пробва да рекламира и продава диетични десерти.

Елен Колева неведнъж е споделяла, че не може да разчита на единия театър, за да се издържа.

kliuki.ws

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук