Home » България » Ицо Хазарта диша във врата на Лили Иванова по цени
Ицо Хазарта диша във врата на Лили Иванова

Ицо Хазарта диша във врата на Лили Иванова по цени

Ицо Хазарта се цели да надмине Лили Иванова по цени на билетите за концерта си „Опознай Ицо, преди да съдиш Хазарта“, научи vesti365.

Това е заглавието на първия коледен концерт на рапъра, който ще се състои на 27 декември в Зала 1 на НДК, а цените на билетите са от 20 до 120 лева, колкото струват само пропуските за изявите на Лили Иванова.

Проверка на „Уикенд” показа, че въпреки солените си цени, билетите са почти изцяло разпродадени. Част от феновете на рапъра го защитават, че наемът на Зала 1 на НДК е скъп и заради това е сложил по-високи цени, а не, защото иска да печели на гърба на почитателите си.

.„Имам някои качества, известни само на по-близките ми хора. Може би е дошъл моментът да ги представя на всички, които харесват онова, което правя. Реших, че концертът в НДК е идеалният повод да ги демонстрирам и се надявам изненадата за зрителите да бъде приятна и на ниво“, казва изпълнителят. Към момента четирите нови сингъла на Хазарта – „Браво“, „Гладен“, „Известна“ и „Имам човек“, имат общо над 25 милиона гледания, а новия диск на рапъра е продал над 10 000 копия, пише Уикенд.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук