Home » България » Кубрат Пулев скочи на Пайнера заради Андреа
Кубрат Пулев скочи на Пайнера

Кубрат Пулев скочи на Пайнера заради Андреа

От няколко месеца се вихри истинска поп фолк война между Андреа и нейният бивш работодател, научи vesti365.

Двамата размениха остри думи в социалните мрежи. Първа започна Андреа, която обвини бизнесмена, че е монополизира пазара. Но той също не остана длъжен на изпълнителката. Босът на музикалния гигант разпрати отворено писмо до медиите. В него той напомня на Андреа, че славата има срок на годност.

В спора се намеси и Кубрат Пулев, въпреки че от седмици той и Андреа официално са разделени. Часове преди решаващия мач между потенциалните му съперници за боксовия връх Антъни Джошуа и Анди Руис, той сподели поста на Андреа в официалната си страница във Фейсбук .

Кобрата написа, че Андреа е една от малкото смели и непримирими изпълнителки, които имат смелостта да се опълчат срещу осакатяването на жанра и на това се дължи успеха й в чужбина.

„Жалко, много жалко за звездите български, които са талантливи и обичат музиката и са идоли на много хора! Страхът български! Робското мислене! А сме в 21 век. Много жалко за българската музика и този уникален жанр поп фолк! Но, знаете, „не е луд този който яде баницата, а този който му я дава!“, написа разгневеният Кубрат Пулев, цитиран от Дир.бг.

razkritia

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук