Home » Жълто » Помните ли адреналинката Ени от “Господари на ефира”? Не е за вярване какво прави в момента
адреналинката Ени от “Господари на ефира”

Помните ли адреналинката Ени от “Господари на ефира”? Не е за вярване какво прави в момента

Първата адреналинка в “Господари на ефира” – Евгения Радилова – Ени слави България в Америка. Тя е част от киноиндустрията там – тя е актриса, режисьор и продуцент. 

„След много труд, най-накрая започват да се появяват много интересни работи”, признава тя.

“Имам голяма обич към предаването “Господари на ефира”. От Малин Кръстев и Зуека се научих на актьорско майсторство. Всичко за мен беше учение в шоуто. Тогава бях едва на 18 години. Три години бях адреналинка. Не може завинаги да правиш само едно нещо”, каза тя.

“Приеха ме във Витис. Заснех първия си филм – “Грешница”. Започнах кариерата си в България, но Господ имаше друг план за мен. На 22 години заминах за Ню Йорк. Животът е много труден, но има много неща, които те зареждат. Започнах за една година да работя всичко възможно, което изискваше да не говоря, защото не знаех английски – раздавах листовки например. Започнах да уча английски. Беше ми много мъчно за България и за моите приятели, но исках да се развивам”, поде Ени.

„Системата на обучение в САЩ е много различна. Започнах от нулата в една академия. Спечелих медалът й за най-добра актриса през тези години. Последваха главните роли в театъра. Започнах да участвам и в големи телевизионни сериали”, призна тя.

“Когато Алек Боудуин гледаше как играя, аз просто треперих. Сега най-новото нещо, което ми се случи, е режисурата. В момента съм в България, защото представям първия си филм”, заяви Ени и добави, че в момента преподава актьорско майсторство на китайчета.

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук