Home » Здраве » Златна маска със златен ефект! Маха 10 години от лицето за 5 минути
Златна маска със златен ефект! Маха 10 години от лицето за 5 минути

Златна маска със златен ефект! Маха 10 години от лицето за 5 минути

Тази маска за тъмните кръгове под очите веднага премахва следите от умора! Рецептата идва при нас от Индия, където куркумата се използва не само като подправка за приготвяне на пикантни ястия, но също така и като ефективно средство за красота.

Куркумата изсветлява кожата и я подмладява. В допълнение, благородната златна маска съдържа сода – един от най-активните компоненти, който стимулира циркулацията на кръвта в кожата и я почиства.

След прилагане на активната смес може да забележите леко зачервяване поради притока на кръв, но не се притеснявайте, това ще отмине след един час, а кожата ще изглежда фантастично

Маска за кожата около очите

НЕОБХОДИМИ СА ВИ:

0.5 ч. л. куркума
1 супена лъжица сода бикарбонат
Няколко капки лимонов сок

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Приготвя се суспензия от всички съставки. Ако имате чувствителна кожа на лицето, заменете лимоновия сок с тоник или вода. Нанесете златната маска в зоната под очите и дръжте в продължение на 15 минути.

Измийте лицето си с хладка вода. Нанесете овлажняващ крем.

Достатъчно е да правите тази маска веднъж на всеки 3 дни, за да постигнете забележим подмладяващ ефект! Малките бръчици се заглаждат, кожата се прояснява, а торбичките и тъмните кръгове под очите просто изчезват!

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук