Home » Свят » Неподозирани разкрития за Мелания Тръмп и за влиянието, което има над съпруга си
Неподозирани разкрития за Мелания Тръмп

Неподозирани разкрития за Мелания Тръмп и за влиянието, което има над съпруга си

В книгата „Free Melania: The Unauthorized Biography“ репортерката от CNN Кейт Бенет разкрива неподозирани факти за Мелания Тръмп, научи vesti365.

Репортерката от CNN Кейт Бенет е поредната, която прави опит да разгадае енигмата около Мелания Тръмп.

Година наред журналистката анализира поведение на първата дама на САЩ, за да представи на широката общественост един неофициален профил на съпругата на американския държавен глава.

В изданието е поставен акцент най-вече върху силата, която очарователната Мелания притежава и влиянието й над държавния глава.

Според източници, Доналд Тръмп често се съгласява с любимата си не само по политически въпроси, но и по такива, които се отнасят до управлението на персонала в Белия дом.

По последния въпрос Мелания често е категорична и изпада в крайности.

Откакто Доналд Тръмп е държавен глава, съпругата му и дъщеря му Иванка са в прекрасни отношения. Въпреки, че двете дами се подкрепят, те избягват да се появяват заедно на публични места. Причината е, че не искат да се засенчват една друга.

По въпроса с домашните любимци Мелания е категорична, въпреки че преди време обмисляла варианта за куче за Барън. Но в крайна сметка се отказала.

Неизвестен факт е, че госпожа Тръмп е изключително мила с персонала в Белия дом. Но почти не говори с охранителите си.

Въпреки, че Мелания рядко дава интервюта, резултатите от редица социологически проучвания я определят като по-популярна дори от Мишел Обама, пише БЛИЦ.

razkritia

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук