Home » Хороскоп » Вечна самота грози дамите от тези 4 зодии
Вечна самота за тези 4 зодии

Вечна самота грози дамите от тези 4 зодии

Има жени, които винаги са сами, защото никога не им се получава да изградят дългосрочна и сериозна връзка.

И ако си мислите, че това е случайност – жестоко се лъжете, научи vesti365.

Астролозите твърдят, че представителките на някои зодиакални знаци са призвани да бъдат сами цял живот. Някои от тях се чувстват комфортно сами, други са твърде взискателни, а трети не са в състояние да съхранят връзката си.

Телец

Жената Телец не се страхува от самотата, тъй като е уверена в своята привлекателност и знае, че лесно може да си намери мъж. Самоувереността й обаче е прекалено голяма.

loading...

Причина за самотата й е непоносимият й характер, който дори най-упоритите мъже не могат да изтърпят. Да, тези дами имат много ухажори, но мъжете не са готови за дългосрочна връзка с тях.

Един съвет: опитайте се да укротите малко пламъка и характера си и нещата може да се променят!

Лъв

Лъвиците често са сами, защото изглеждат недостъпни за мъжете. Само че за разлика от Телеца, който лесно издържа самотата, жените от зодия Лъв страдат, че никой не ги иска.

Поведението им е отблъскващо, но само на пръв поглед. Те просто не обичат да бързат с нещата. При тях периодът на букетите и бонбоните трябва да продължи много дълго време. За съжаление, не всички мъже са готови на подобно нещо.

Дева

Девите са самотни по съвсем различна причини. Тези дами през цялото време избират единствения. Те търсят идеалния кандидат твърде дълго и затова често остават сами.

Астролозите казват, че Девите са твърде мъдри жени и това често им пречи.

Козирог

На жените от тази зодия също доста често им се налага да бъдат сами. Те са много потайни и не разкриват душата си пред никого. За съжаление, не всички мъже се влюбват в тях толкова силно, за да изчакат да им се разкрият напълно.

Но ако такива се намерят, като награда за търпението си ще получат най-искрената и силна любов и изключително вярна съпруга.

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук