Home » Хороскоп » Пълна прогноза за 2020: Впечатляващи събития бележат живота ни
Пълна прогноза за 2020

Пълна прогноза за 2020: Впечатляващи събития бележат живота ни

През 2020 година марсовата енергия ще е в услуга на Хирон и активно ще провокира физическото проявление, а именно природни и човешки катаклизми, предупреди Даниела Ангелкова, научи vesti365.

Дамата, която е психолог по образование и астролог по призвание, препоръчва през Новата година да имаме повече тоалети в розовочервено.

„Конфликтите, напрежението и липсата на търпение са силно проявени през годината и в допълнение енергията на Луната ще разкрива натрупаното емоционално и психическо, стаено и неотприщено негодувание, гняв, разочарование, страх, инстикт за самосъхранение и защита на живота, пише Ангелова в сайта си astroanalitik.eu, цитирана от “Флагман”.бг.

„Новата 2020 година настъпи в лунна фаза Новолуние в Козирог. Това е начало на нов лунен цикъл и въпреки че, Луната е в Риби и ще носи носталгия, романтика и контрасти, все пак бележи доброто начало в годината. И колко подходящо е новолунието в знака Козирог чийто управител планетата Сатурн пребивава в същото съзвездие и е пряко свързано с отрочето си Хирон“, уточнява тя.

Хирон е властващата енергия под която ще преминаваме и за чието влияние и характер ще добием доста по-пълна представа. То ще е толкова нагледно от една страна и толкова практично от друга до степен на просветление.

Годината носи условия и разкрития за пътя и съдбата на всеки от нас, твърди астрологът.

Сложната и неясна плетеница за човека от причини и следствия ще добива все по-ясен и категоричен характер, давайки отговори и мъдрост, разкривайки неговото минало и бъдеще – плод на неговия произход, добавя тя.

„2020 – нулата, това подценявано, неясно и неразбрано число без съдържание, през годината ще бъде двойно. Енергията и психологията на нулата е изключителна и неповторима, защото тя е и условието, и средството за наличие на съдържание. Тя е всичко и нищо, пълното и празното, началото и бекрайността, зачеването и съдбата, нулата дава съдържание на всичко останало“, обяснява Ангелова.

„Да вземем сбора от числата на годината и ще получим 40 или едноцифреното 4. С числото 40 са ни известни доста мъдрости, но и суеверия, а само по себе си четворката олицетворява инстинкта, навика, механиката, руслото. Движението е средството, функция, която създава и подтиква, то е енергията, която задвижва и придвижва, която кара всяко нещо да се движи, то е част от живота“, добавя тя.

„Годината е събирателна и показна, достатъчно ясна по отношение на нашите оскъдни знания, на които се крепи и нашето ежедневие/бит, външната страна на нещата, които веднага забелязваме и прибързано приемаме или отхвърляме, желаем или изоставяме, създаваме и не харесваме. Но годината безжалостно и правдиво ни отваря очите и за вътрешната страна на нещата, а това са нашите чувства, емоции, намерения, действия, породени от тях, физиологията на нещата“, уточнява астрологът.

„Двойката ни представя пътя, по който се развива едно нещо, а нулата му предоставя условията, дава му съдържание. Ние се намираме в сложно за човека време, усложнено до безумие от две страни. Първата е нашия физически и социален свят/бит, а втората е нашата памет. Човешката душа носи в себе си своя произход и развитие/път, но е облечена в одежди които прекалено много я занимават“, добавя тя.

„Ще бъдем лекувани дълбоко и болезнено, терапията може да бъде и приятна едва когато приемем наличието на болката, неугледността, малодушието. Когато си признаем че има проблем, когато осъзнаем че сме част от проблема, че сме част от всеобщото и всеобхващащо живота –движение. В този закономерен ред, природните явления ще бъдат видни и те имат както разрушително действие, така и благоприятен характер. Двуизмерния свят и дуалността са свързани, но първото е променливо, а второто постоянно“, коментира астрологът.

„Онова което беше създадено или затвърдено през 2019 или в годината на 3, сега ще бъде разрушено и продължено. Онова което е създадено от двуизмерност – която съществува от векове в човешкото съзнание подлежи на разрушение“, добавя тя.

„Ако 3(три) запазва неутралитет, договаря, преговаря, съставя, уравновесява или не се интересува, то 40/4 (2020) представя и указва пътя който трябва да бъде извървян по един или друг начин, съдбата която всеки от нас следва“, обяснява Даниела Ангелова.

„Указва закономерностите и разбирането им, показва действията и резултатите, дава възможност да познаем смисъла, да приемем, да заобичиме болката и страданието, за да излезем от дуалния свят, от противоположностите и противоречията – намирайки тяхната допирна точка със самите нас – нашата дуалност“, добавя тя.

„Планетата Сатурн която ще излезе от уютния си дом Козирог и ще премине в знака Водолей през месец Март, носи структурни промени, изменения в статуквото, законовите норми и социални рамки, видоизменя навиците и стабилността, провокира силно чувството за свобода, равенство, чувството за общност и индивидуалното участие в нея, разрушава всичко старо, закостеняло, въвежда нов ред и условия, нови правила, ново общуване, освобождава нагнетеното налично съдържание на обществото“, разказва астрологът.

„Планетата Сатурн в средата на месец Май ще бъде ретроградна във Водолей и може да донесе внезапни, неочаквани събития и условия които касаят голяма група от хора или цялото общество“, добавя тя.

„Ще остане в нулево положение две седмици след средата на Юни и това може да донесе невероятни възможности за установяване на нов ред, нови социални форми на комуникация, но и разкриване на неясни цели и намерения, истини и заблуди, неработеща система и социални конфронтации“, предупреждава Ангелова.

„През Юли до края на Септември Сатурн ще ни поднася събития и действия от миналото, ще ни кара да преодоляваме съмнения и страхове, ще търсим сигурност и ще установяваме ред, а след средата на Декември, планетата ще поеме директен път отново във Водолей“, уточнява тя.

„Започнатото ще има продължение както и да изглеждат нещата, промените са неизбежни и нищо няма да ги спре. В Ерата на Водолея и новото съзнание са нужни и нови форми, нови правила, структури, норми, закони и нов тип взаимоотношения. Засегнати са технологиите, класиката и алтернативата не само като познати форми, но и като иновации и ново използване“, казва астрологът.

„Планетата на познанието, чистата вяра, възможностите, принципите, религията и свободата – Юпитер, почти до края на годината ще остане в знака Козирог. Тя ще продължава да ни ограничава физически и материално и концентрира в оцеляването, съхранението и вярата“, добавя тя.

„Ще подсилва страховете, но и ще дава сили за живот, ще развива съзнанието и ще буди заспалите, ще даде приоритет на природните сили и заложби, естествеността, чистотата на душата и тялото“, обяснява Даниела Ангелова

„Обратното движение на Юпитер от средата на Май до средата на Септември ознаменува период на повратност, което засяга в голяма степен чувството за притежание, собствеността, материалното състояние, прояснява и чисти празните надежди, очаквания, способностите и дарбите, поощрява създаването, култивирането и отглеждането, работата със земята и всичко произтичащо от нея, включително природните богатства“, добавя тя.

„Плутон ще остане в Козирог и ще продължава да разклаща и руши всичко остаряло, закостеняло, ненужно, неестествено, нефункционално. Енергията на планетата е изключително мощна и чиста, затова и не търпи, не толерира всеки фалш, лицемерие, категоричност, последователност, подреденост и илюзорна сигурност“, предупреждава астрологът.

„Подкопава всичко физическо и материално не само в човека, обществата и социума, но и в природата, не изключва крайностите и сменя неочаквано посоката, винаги дава възможност на мястото на разрушеното (празното) да се изгради нещо ново, видоизменя всичко и всеки“, уточнява тя.

Според нея обратното движение на Плутон от Май до Септември може да извади на показ подземните процеси и промени в природата, скритите, тайните процеси в делата, а също и подсъзнателните процеси, спомени, кошмари, страхове у човека.

„През годината планетата на действието Марс ще премине през знаците Стрелец, Козирог, Водолей, Риби и Овен. Ще усетим силна промяна по отношение на нашата активност и внимание, промяна в поведението и страстите, като всичко това ще е насочено и проявено бурно, импулсивно, нетърпеливо, носталгично, целенасочено и трудно управляемо“, обяви астрологът.

„В началото на годината ще ни обземат противоположни емоции и чувства, през Февруари ще установим нови неща, Март е социално променлив, Април носи крайности и неочакваност. Май променя условията и резултатите, Юни е месец на преходност, а Юли ще ознаменува новости от различен характер“, добавя тя.

„Август и Септември ще продължат новото начало, а Октомври ще разнищи стари действия и страсти, обратното движение на Марс ще ни донесе много видни резултати от миналото, крайни действия и още новости през Ноември, та чак до края на годината“, прогнозира Ангелова.

„Ще имаме недостиг от енергия на знаците Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни и Скорпион и това ще се усеща в междуличностните отношения, както и в цялостното ни поведение. Липсата на чувство за стабилност, увереност, сплотеност, логичност, познаваемост, допустимост, разбиране, екипност, силна инертност и чувство за невъзможност на избор ще оказват влияние върху всеки и всичко“, добавя тя.

Марица

Твоят коментар

loading...
Оцени публикацията
Общо гласували

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук