Home » Жълто » Румен Гайтански подкара диамантен „Ролс-Ройс“ за над половин милион!
Румен Гайтански подкара диамантен Ролс-Ройс

Румен Гайтански подкара диамантен „Ролс-Ройс“ за над половин милион!

Румен Гайтански подкара великолепен „Ролс-Ройс“, видя vesti365.

Джипът „Кулинан“ е кръстен на най-големия диамант в света. Кросоувърът не отстъпва по характеристики на 3106-каратовия скъпоценен камък, открит началото на миналия век, чиято стойност се приравнява на 94 тона злато. Гайтански се появи с придобивката си на бизнес среща в столичен хотел.

Бизнесменът шофира лично луксозния автомобил. Бе придружен от кола с един охранител, който се погрижи за таксата за паркинга на шефа си. Макар и черният ролс на бивши боклукчийски бос да един от най-луксозните, последната година колите на тази марка се множат сериозно в България.

По данни на пътна полиция през 2019 година са регистрирани 12 чисто нови ролс-ройса и два употребявани. Общо в България от тази марка има официално регистрирани 267.

За сравнение, през 2018-а беше отчетена само една регистрация на нова такава кола, пише „България Днес“. Джипът е с мотор с 571 коня, който позволява феноменалното ускорение до 96 км/ч само за 5 секунди.

Интериорът е със страхотен лукс. С цел да се улесни качването на пътниците в автомобила, огромният всъдеход се снижава, когато се използва ключът или сензорна дръжка на вратата. Най-ниската цена за този автомобил у нас е 265 000 евро преди данъци и такси.

Куланинът на Гайтански е с номер с много осмици, подобен на този на суперскъпото му „Бугати Вейрон“.

plovdiv24

Твоят коментар

loading...
Оцени публикацията
Общо гласували

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук