Home » Жълто » Когато мъжът ти е възрастен баровец: Деси Цонева на ски в най-скъпия курорт в света
Деси Цонева на ски в най-скъпия курорт в света

Когато мъжът ти е възрастен баровец: Деси Цонева на ски в най-скъпия курорт в света

На ски в най-тузарския и най-скъп курорт в света е Деси Цонева.

Тя и половинката и Явор Стефанов си подариха зимна приказка в Куршавел Франция, научи vesti365.

Местенцето е супер популярно сред световните звезди. На почивка там всяка година ходят актьори музиканти от цял свят, които обичат зимните спортове. Деси и съпругът и Явор отсядат в един от многото лъскави хотели във френския курорт.

Цените за нощувка варират от 550 до 1250 евро на вечер. В сумата са включени само с спа и закуска. За останалите екстри се плаща допълнително. И то доста солено. В банята Деси разполага с джакузи, в което да разпуска след дългия и тежък ден по пистите. Семейство заминава без децата. Деси има две- момче и момиче. Щерката е плод на любовта й с Явор, а малкият Янчо е от предния й брак.

Деси е голям любител на ските. Тя кара още от дете.

Задължително всяка година Цонева прекарва поне по една седмица в планината, където се спуска по пистите. Години наред редуваше родните курорти като Банско и Боровец с такива в Австрия и Италия. През тази година със съпруга си Явор решават, че е време да се насладят изцяло на Куршавел.

Курортът разполага със 120 писти, разположени на 600 км. Лифтовете са бързи и няма опашки, каквито често се срещат в нашите курорти, пише „България Днес“.

хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук