Home » Скандално » Светлана Гущерова показва форми в новия скандален клип на Азис
Светлана Гущерова показва форми

Светлана Гущерова показва форми в новия скандален клип на Азис

Светлана Гущерова лъсна със силиконовите си форми в клип на Азис, видя vesti365.

Светлана Гущерова, която е съпруга и майка се показа в новия клип на Азис Who cares. Бившата еротична моделка лъсна с целия си силикон и пластични корекции в парчето на певеца.

Само, че вместо да впечатли с тяло публиката като, че ли никой не я забелязва. Ромският певец скандализира феновете с песента си и никой не обърна внимание на госпожа Гущерова, нито пък се прехласна по нея.

Светлана Гущерова показва форми

Повечето почитатели на Азис избухнаха с коментари за Who cares. Както се очакваше мненията са разнопосочни. Еди са впечатлени, а други са разочаровани от това, че любимият им изпълнител пее на лош английски.

loading...

Те смятат, че това не е неговия стил и песента не само не е хит, а пълен провал. Но най-вече са гневни на целувката му с мъж и го съветват да им спести такива неща, защото не са за нормални хора.

Милена Райкова – Ставракева пише: „провал….аз съм му голяма фенка но тоз път ме разочарова,особено с тази мъжка целувка – ОТВРАТИТЕЛНО!”

Светлана Гущерова показва форми

Става интересно къде е мястото на благоверната съпруга и майка Светлана Гущерова в този клип. Изглежда много неприлично и скандално една дама, за каквато се има да се снима във видео където двама мъже се целуват.

Повече вижте във видеото!

kliuki.net

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук