Home » Здраве » 5 неща в дома, които ви пречат да забогатеете
5 неща в дома

5 неща в дома, които ви пречат да забогатеете

Всеки човек се надява и си мечтае да е финансово независим и а има материален просперитет.

Много фактори обаче влияят дали това нещо ще се случи, научи vesti365.

Ако пренебрегвате почистването у дома и трупате ненужни вещи, то не се оплаквайте- вие сами пречите на това да забогатеете.

Време е да преосмислите приоритетите си. В следващите редове ще ви кажем кои 5 неща в жилището наистина пречат на това да напълните джоба си с тлъсти пачки и да живеете охолно и добре. Отървете ли се от тях, то съвсем скоро очаквайте по-големи финансови постъпления.

Спрели часовници

loading...

5 неща в дома

Добре е да не държите такива у дома. Това е предмет, който показва непрекъснат цикъл. Ако той спре, тогава енергията му провокира застой и в живота ви.

Благополучието, без значение финансово или не пък предполага обратното – развитие, растеж, напредване.

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Счупеното нещо отнема положителната енергия. Този предмет е ненужен за атмосферата на всеки дом, ако не функционира.

Разбира се, ако става въпрос за много скъп часовник, реликва или той просто има голяма емоционална стойност за вас, то е добре да потърсите майстор, който да направи всичко възможно да го ремонтира възможно най-скоро.

Стар портфейл

5 неща в дома

Портфейлът свързва паричните и човешки вибрации. В него винаги трябва да има и банкноти и монети. Ако дълго време не го използвате, а той си стои празен у вас, то тогава той привлича нищета.

Има няколко специални ритуала, с които може правилно да се разделите с портфейла си, но в никакъв случай не бива да го изхвърляте ей така.

Счупена посуда и огледала

5 неща в дома

Напуканото стъкло не предвещава нищо хубаво, дори и пукнатината да е много малка. Продължавайки да използвате такива предмети в ежедневието си, всъщност пречите на благосъстоянието си.

Тук не става въпрос само за финансите, но и за здравето и отношенията между различните членове на семейството ви.

Факт е, че пукнатините при посудата ви са магнит за отрицателна енергия. Те пречат и вредят на енергията на целия ви дом.

Докато милеете за счупеното и не искате да го изхвърлите, за да спестите пари, всъщност нарушавате вибрациите в жилището си.

Изсъхнали цветя

5 неща в дома

Мъртвите цветя са енергийни вампири. Липсва им жива енергия и те си набавят такава от пространството около тях.

Това вреди на енергията в целия дом. Тогава е много трудно да се постигне финансов просперитет.

Чифт, но без другар

5 неща в дома

Според общоприето вярване, ако изгубите нещо от чифт, не ви чака нищо добро. Ако единият чорап например изчезне и не го откриете до седмица, то по-добре изхвърлете другия. По този начин съхранявате добрата енергия в дома си.

Енергията в жилището директно влияе на настроението и благополучието на хората. Ако искате вратите му да са винаги  отворени за богатства, то тогава не трябва да бъдете мързеливи и да се отървавате лесно от счупените и ненужни вещи.

jenata.blitz.bg

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук