Home » Жълто » Мис България Тамара Георгиева чака бебе
Мис България Тамара Георгиева

Мис България Тамара Георгиева чака бебе

Една от най-скандалните носителка на титлата „Мис България“ чака бебе, научи vesti365.

Тамара Георгиева е бременна от приятеля си Стивън Роуз. Щастливата новина миската съобщи в социалната мрежа. „Карантината ни влияе добре. Прекарваме повече време със семейството си. Чакаме бебе. И сега имам време да си почивам“, разкри Георгиева.

Тамара и милионерският наследник очакват първата си рожба през лятото. Миската залива социалната мрежа със стари снимки. Тя не иска да показва наедрелия си корем. Засега Георгиева не е решила къде да ражда – в България или в Испания. През по-голямата част от годината тя живее в Барселона, където гаджето й учи. Когато младежът е във ваканция, двойката се връща в България.

Мис България Тамара Георгиева

Бебето на Мис България и Стивън Роуз е планирано. Двойката отдавна мечтае да има наследник. Те няколко месеца работят по въпроса. А най-щастлива от хубавата новина е бъдещата баба – бизнесдамата Катя Роуз. Тя вижда в лицето на Тамара точната жена за сина си. Катя е много близка с миската. Двете често ходят по почивки и се появяват заедно на различни светски събития, пише „България днес“.

Тамара и Стивън са заедно повече от пет години. Въпреки че очакват бебе, милионерският наследник все още не е предприел друга важна крачка – да предложи брак на своята любима, предават от hotarena.net.

Въпреки че сподели хубавата новина, че с нейния любим ще стават родители, Тамара засега не е показала свои снимки, на които си личи наедрялото й коремче. Тя залива официалните си профилите в социалните мрежи със стари кадри от различни нейни почивки по целия свят. Миската пуска съблазнителни кадри по бански от райските кътчета, които е обиколила заедно със своя любим мъж.

 

 razkritia.com 

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук