Home » Жълто » Гери-Никол запозна гаджето с родителите си
Гери-Никол запозна гаджето

Гери-Никол запозна гаджето с родителите си

Връзката между Гери-Никол и ММА боеца Дани Илиев става все по-сериозна, научи vesti365.

Яката дупара вече е запознала родителите си с гаджето. Това се е случило преди броени дни. Заради затварянето на градовете и карантинатапевицата е поканила любимия си да се премести за известно време при нея в родната й Варна. А родителите й нямат нищо против, дори напротив, те са впечатлени от избраника й.

Първоначално двамата били скептично настроени към Дани, но той успял да ги изненада приятно. Още от първите минути на запознанството им таткото и майката на звездата си променили мнението.

Самите влюбени не издържат да стоят по цял ден на едно място и доста често ходят на разходки по плажа. Именно крак морето ММА боецът се обясни в любов на Гери. Дани изрисува огромно сърце, в което написа името на любимата си. Любопитното е, че двамата живеят заедно и в София. Мачото се изнесе от ергенската си квартира и заживя в апартамента на Яката дупара, пише България днес.

Двойката е заедно едва от няколко месеца, но нещата помежду им са сериозни. Близки до певицата издават, че никога не са я виждали толкова хлътнала.

loading...

хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук