Home » Свят » Търговска верига плаща 2 бона бонус на всеки служител за работа при карантина
Търговска верига плаща 2 бона бонус

Търговска верига плаща 2 бона бонус на всеки служител за работа при карантина

Френската търговска верига Auchan обяви, че ще изплати бонус от 1000 евро на всичките си служители, работещи в магазини, складове, драйв магазини, услугите за доставка по домовете и онлайн търговията или общо 65 000 души, научи vesti365.

Искам да благодаря на всички тези, които изпълниха отлично мисията ни да нахраним французите.

Този бонус от 1000 евро е нашият начин да признаем отличната им мобилизация в услуга на клиентите, заяви в комюнике главният изпълнителен директор на Auchan Едгар Бонт.

Ошан откликна бързо на призива на министъра на икономиката и финансите на Франция Брюно Льо Мер.

В петък той прикани компаниите да изплатят бонуси, които не се облагат с данъци на служителите, имащи смелостта да са на работното си място въпреки коронавируса.

loading...

Той изтъкна най-вече жизненоважните сектори на търговията на дребно и хранителната промишленост, в които липсата на служители би могла да заплаши снабдяването на французите.

Служителите в търговските вериги, особено в Auchan, бяха подложени на тежко изпитание през последните две седмици заради извънредния наплив на клиенти.

На 15 март продажбите в търговските вериги са нараснали със 108 процента, според консултантската компания Нилсен (Nielsen), а доставките по домовете – с 90 процента.

блиц

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук