Home » Хороскоп » Тези зодии са щастливи само необвързани
Тези зодии са щастливи

Тези зодии са щастливи само необвързани

Ето кои са те, научи vesti365.

Скорпион

Скорпионите обичат да имат половинка, в която виждат част от себе си и на която могат да се доверят напълно. Но това рядко се случва – те имат проблеми с доверието, трудно допускат някого много близо до себе си и трудно намират човек, който да прилича на тях. Затова остават сами дълго време, вглъбяват се в себе си, анализират нещата, мечтаят.

Дълго опознават тръпката си и трябва да мине известно време, докато признаят връзката за сериозна. Искат да знаят всичко за партньора и да разберат що за човек е той. Но са много лоялни – търсят същото и у другите, което е рядкост в днешно време. Ако усетят, че някой е фалшив, не се отдават напълно и прикриват неща – те се чувстват по-добре, ако останем сами.

Дева

На Девите много им харесва да са необвързани, защото обичат да прекарват време със себе си. Те работят много, а за да са концентрирани, трябва да са сами. Посвещават се на проекти, цели, имат много амбиции и ако са с някого, не им остава време да следват мечтите си. Много са отговорни и организирани, не биха жертвали работата и ученето заради гаджето.

Харесва им да ходят на събития, на които има много хора и да излизат с приятели, но в края на деня имат нужда от малко време за себе си, което е трудно, ако живеят с партньора. Некомфортно им е да са постоянно с човек, докато не го опознаят напълно. Ако партньорът е прекалено социален, те се плашат.

Риби

Тези зодии са най-големите романтици, мечтаят за вечна и безусловна любов, копнеят да намерят сродната душа. Харесва им да са във връзка, но само когато тя е много сериозна и истинска. А в наши дни е трудно да срещнат човек, който е напълно искрен, отдаден и толкова любвеобилен като тях. Те не понасят цинизма, искат любов като от приказките – без проблеми, обиди, кавги. Много са емоционални и раними, приемат нещата много тежко, затова не бързат да дават сърцето си на някого и да вярват, че са единствени.

Знаят, че после ще страдат много. Рибите обичат да фантазират, мечтаят, креативни са и творят много, затова понякога искат да останат сами и отказват покани за купони и събирания. Така им е още по-трудно да срещнат своя човек. Домошари са и са непоправими романтици. Копнеят за внимание, грижи, споделена любов.

Козирог

Те са изключително меланхолични. Често се натъжават, когато става въпрос за връзки и отношения. Традиционалисти и моралисти за, копнеят за неопетнена любов. Искат любов като от старите филми – с много жестове, внимание, уважение, спазване на порядки, без лъжи, интриги и обиди. Те изпитват носталгия, иска им да са родени в друго време. Затова често предпочитат да остават сами, да разсъждават, да се учат как да са по-силни.

Козирозите са по-мълчаливи, работят здраво, искат да постигнат мечтите си, следват целите си. Постигат големи успехи в кариерата, финансовото стабилни са заради това, но са постоянно заети, което също им пречи в любовта. Нямат толкова време за партньора. Обичат да разпускат, но само с най-близките приятели.

Овен

Има периоди, в които Овните се чувстват изключително самотни – когато не са имали връзка от много дълго време, не са усещали топлина и мислят, че винаги ще останат необвързани. Но когато тези периоди отминат, те се чувстват страхотно, дори без гадже. Тези зодии са много страстни и се влюбват доста бързо, но и много бързо им минава. Изведнъж стават хладни и сякаш голямата им любов към партньора се е изпарила. Това е, защото са импусивни и емоционални. Затова е по-добре да остават сами – иначе нараняват половинките си, когато от нищото любовта изчезне.

Имат много енергия, искат да следват мечтите си, постоянно са заети и не са готови бързо да се задомят, затова се чувстват хубаво като са сами. А и те се фокусират над себе си, леко егоистични са, което е проблем, когато имат сериозна връзка. Най-щастливи са необвързани, естествено, докато не намерят единствения за тях.

марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук