Home » Жълто » Ето го внука на Емил Димитров УНИКАЛНИ СНИМКИ
внука на Емил Димитров (1)

Ето го внука на Емил Димитров УНИКАЛНИ СНИМКИ

Внукът на Емил Димитров е на път да се превърне в следващата млада сензация на българската музикална сцена, научи vesti365.

Мартин, който преди дни навърши пълнолетие, е наследил изцяло таланта на покойния си дядо и изпълнява емблематичните му песни със същия финес.

Дебютът си в Зала 1 на НДК наследникът на обичания от поколения българи певец прави още на 8-годишна възраст. Тогава, тъкмо завършил 1-ви клас, Мартин смайва публиката с брилянтно изпълнение на шлагерите „Моя страна“ и „Нашият сигнал“.

После следват още изяви, които не са спрели и до днес. Внукът на Емил Димитров обаче не бърза да поема по пътя на нотите и славата, преди да е завършил образованието си. В момента той е ученик в Италианския лицей в Горна баня, а дали ще кандидатства в Консерваторията, още не е решил. Семейството му го подкрепя напълно, а с баща му – Емил Димитров-младши, са съумели да изградят и приятелски отношения. Двамата обичат мъжките хобита, а най-голямата им страст е риболовът.

„Болно ми е, че всички забравят баща ми. Той обичаше България. Никога дори не си е помислял да напуска страната ни, при положение че е имал много възможности.

внука на Емил Димитров (1)

В момента нямаме истински музикални звезди. Не знам дали Мартин ще реши да се занимава с музика, но ако го направи, ще го подкрепя.

За да продължи започнатото от дядо му“, споделя бащата на Мартин, Емил Димитров-младши. Именно негова е заслугата, че синът му знае от а до я репертоара на своя дядо. След смъртта на певеца синът му получава правата на неговите песни. През годините Емил-младши често е обвиняван в това, че е продал на БСП правата за „Моя страна, моя България“.

внука на Емил Димитров (1)

„Не съм взел нито лев за песента. Емил искаше да я подаря на БСП, докато беше още жив. В деня, в който почина, от БСП ми се обадиха да питат дали обещаното е още в сила. Интригите ги правят хора, които искат да си направят пиар на гърба на баща ми и да напомнят за себе си.

Тъжно ми е, че все още се разпространяват слухове за него и за мен. Говорят, че съм фалирал, че бия жена си, което е пълна глупост“, огорчен е синът на певеца.

ретро

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук