Home » Жълто » Срам в Капките: Фънки се изгаври жестоко с Лили Иванова
Фънки се изгаври жестоко с Лили Иванова

Срам в Капките: Фънки се изгаври жестоко с Лили Иванова

Димитър Ковачев-Фънки за пореден път се изказа подигравателно към естрадната прима Лили Иванова, която още преди време бе нарекъл „анахронизъм“, научи vesti365.

Повод чепатият член на журито на „Като две капки вода“ да насочи злъчните си стрели към певицата бе изпълнението на Дара, която се превъплъти в Лили Иванова.

Фънки се изгаври жестоко с Лили Иванова

Младата певица се представи с парчето на примата „Танго“. След изпълнението й Фънки, който не одобри имитацията на Дара, се изгаври с 80-годишната прима. Той заяви, че от нейните изпълнения лъха на 200-1000 години назад.

Така на практика басистът на „Черно фередже“ буквално изпрати Лили Иванова в античността. Всъщност рокаджията никога не е харесвал естрадната певица и сам признава, че това влияе и на оценката му за нейните имитатори.

Изненадващо след изпълнението на Дара в ефир се включи Лили Иванова.

„Толкова са се подигравали в това и в други предавания, че какво да коментирам. Добре се справи, имаше само една малка врътчица. Както казваше баба ми „Пу-пу, да те наакат кокошките“, заяви изпълнителката на „Детелини“. Нейният глас обаче принадлежеше на един от най-добрите й имитатори – Стефан Илчев, който се включи по скайп от родния си Бургас.

марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук