Home » Здраве » Белтъкът премахва двойната брадичка
двойната брадичка

Белтъкът премахва двойната брадичка

Наличието на двойна брадичка е проблем преди всичко от естетичен вид, но дискомфортът и негативните емоции, които носи, не са никак за пренебрегване, припомня vesti365.

По същество двойната брадичка представлява отлагане на мастна тъкан под долната челюст и около врата. Това води до отпускане на тъканите, което създава впечатление за наличие на още една брадичка.

Най-добре забележима е двойната брадичка при навеждане на главата надолу и изтегляне на челюстта към шията. Наред с вариантите за хирургични интервенции (които бързо решават проблема, но не всеки има възможност или желание да се подлага на скъпи и болезнени процедури) съществуват и редица домашни рецепти за премахване на двойна брадичка, които могат да бъдат използвани лесно у дома.

Яйчният белтък е чудесно средство за стягане на кожата и отдавна намира приложение като маска за лице. За да си приготвите такава, която намалява двойната брадичка, са ви нужни 2 яйца,1 супена лъжица мляко,1 супена лъжица лимонов сок, 1 супена лъжица мед, 1 чаена лъжичка мента.

Смесете всички съставки и ги разбийте добре до получаване на хомогенна смес. Нанесете върху брадичката и шията и оставете да изсъхне за поне 30 минути, след което изплакнете с топла вода.

Прилагането на тази маска веднъж на ден ще намали значително задържането на вода и ще допринесе за стягане на кожата.

ретро

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук