Home » Жълто » Галин с коронавирус: Къде се е заразил поп фолк изпълнителят
Галин с коронавирус

Галин с коронавирус: Къде се е заразил поп фолк изпълнителят

Галин със симптоми на коронавирус, научи vesti365.

Изключително запознат и отговорен към самоизолацията е Галин. Изпълнителят и продуцент призна, че си е лепнал нещо, след като се прибра от Турция. Певецът прекара там няколко дни заради служебни ангажименти.

29-годишният поп фолк изпълнител разкри в разговор с DJ Дамян, че е хванал нещо сериозно. „Като се върнах, изкарах някакъв грип, не знам точно какъв. Имах висока температура, суха кашлица“, разказа Галин във видеовръзката.

Поп фол изпълнителят се е самоизолирал и почти не излиза от вкъщи, освен за най-необходимите продукти. Той не се е тествал за коронавирус и се надява да не е бил болен от това, но за всеки случай взема всички необходими мерки. Освен, за да предпази околните, Галин се притеснява и за семейството си. Той не се вижда с родителите си, които са около 50-годишни, пише „България днес“.

Галин споделя, че следи развитието на Covid-19 още от началото на годината. Певецът се е подсигурил с 600 броя от най-висококачествените маски, които впоследствие раздава на най-близките си.

Той е категоричен, че спазва и ще продължава да спазва всички наложени от правителството мерки. Признава, че се опитва да навакса със съня, който му липсва. Галин разказва и че му е много трудно да смени режима, тъй като работи нощем. Сега заспива изключително трудно и обикновено спри през деня, а е активен вечер.

Макар преди месец поп фолк изпълнителят да пусна ново парче, той е готов с пореден хит. Този път парчето е в дует с Диона, която продуцира. Галин е категоричен, че няма да пусне новата песен, докато трае извънредното положение, защото е дискотечен хит и предполага феновете да се кефят и да танцуват, предават от hotarena.net. Кога обаче поп фолк изпълнителят ще има възможността да изпее новото си парче, а феновете му ще могат да потанцуват на него, все още не се знае.

razkritia

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук